 
        Hold din nytårsaften på Bouillon!
Spring besværet med nytårsmiddagen over, og lad os stå for det hele.
Vi inviterer til en aften med god mad, bobler i glasset og den festlige stemning, du kender fra Bouillon.
Nyd en veltilberedt menu og et glas vin i godt selskab – en skøn måde at slutte året på.
Nytårsaften på Bouillon
God mad, god vin og god stemning
Book dit bord i god tid – vi glæder os til at fejre nytåret sammen med dig.
Apéritif
Saltede nødder & oliven
Moët et Chandon Impérial, Champagne
Entrée
Cremet lakserillette med sprøde salater og dild
Surdejsbrød med smør fra Bretagne
Chardonnay, Pays d'Oc
Soupe
Skaldyrsbisque med mørksej, porrer og fennikel
Surdejsbrød med smør fra Bretagne
Chardonnay, Pays d'Oc
Plat principal
Tournedos af oksemørbrad med gratin dauphinoise, haricots verts og rødvinssauce
Surdejsbrød med smør fra Bretagne
Merlot, Pays d'Oc
Dessert
Gâteau au chocolat med vaniljeis og syltede blommer
Jurançon, Sud-Ouest
695 kr. pr. person
Apéritif
Saltede nødder & oliven
Moët et Chandon Impérial, Champagne
Entrée
Cremet lakserillette med sprøde salater og dild
Surdejsbrød med smør fra Bretagne
Chardonnay, Pays d'Oc
Soupe
Skaldyrsbisque med mørksej, porrer og fennikel
Surdejsbrød med smør fra Bretagne
Chardonnay, Pays d'Oc
Plat principal
Tournedos af oksemørbrad med gratin dauphinoise, haricots verts og rødvinssauce
Surdejsbrød med smør fra Bretagne
Merlot, Pays d'Oc
Dessert
Gâteau au chocolat med vaniljeis og syltede blommer
Jurançon, Sud-Ouest
695 kr. pr. person
Apéritif
Saltede nødder & oliven
Moët et Chandon Impérial, Champagne
Entrée
Cremet lakserillette med sprøde salater og dild
Surdejsbrød med smør fra Bretagne
Chardonnay, Pays d'Oc
Soupe
Skaldyrsbisque med mørksej, porrer og fennikel
Surdejsbrød med smør fra Bretagne
Chardonnay, Pays d'Oc
Plat principal
Tournedos af oksemørbrad med gratin dauphinoise, haricots verts og rødvinssauce
Surdejsbrød med smør fra Bretagne
Merlot, Pays d'Oc
Dessert
Gâteau au chocolat med vaniljeis og syltede blommer
Jurançon, Sud-Ouest
695 kr. pr. person
 
  
  
  
 