Festaften for Fonden Dansk Gastronomi

Præsenteres af Fonden Dansk Gastronomi

Kom med til en helt særlig aften, når dygtige kokke fra branchen samles til en fest for gastronomien - både som gæster og bag gryderne. 

På aftenen vil der være tombola med flotte præmier fra vores sponsorer samt auktion. Fonden vil ligeledes uddele kokkenes egen hæderspris, Kokkenes Kok. En pris der går til en kok, der har ydet en særlig bemærkelsesværdig indsat for at fremme dansk gastronomi. 

Fondens kokke serverer en seks retters menu med vine, mens vi fejrer branchen sammen med branchen. Det er en enestående og eksklusiv aften med godt humør, og vi har fået lov at låne Le Grand Rouge til formålet. 

Vi bruger overskuddet fra aftenen til Fondens aktiviteter det følgende år. Aktiviteter som masterclasses for unge kokke og kokketalentkonkurrencen Kokkenes Kokketalent. Læs mere her: https://www.thefoodproject.dk/projekter/fonden-dansk-gastronomi/ 



Adresse: Strandgade 85A, 1401 København K

MENU

En snack fra hver af Fondens dygtige kokke

Herefter en 6-retters menu med vine, en fra hver kok

Per Thøstesen, Bistro Boheme:
Kammusling

Vivi Schou, tidl. Restaurant Babette:
Brisler

Anita Klemensen, Studenterkilden:
Grøn ret

Claus Christensen, SK12:
Kalv

Steffen Villadsen, Sjette Frederiks Kro:
Ost

Thomas Pasfall, Hotel Faaborg Fjord:
Dessert

Menuen kan ændres hen ad vejen. 

Festaftenen
søndag 2. nov. 2025 kl. 15:00 - 21:00
á 1.995,00 kr.
+ 75,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »