Kom med til en helt særlig aften, når dygtige kokke fra branchen samles til en fest for gastronomien - både som gæster og bag gryderne.
På aftenen vil der være tombola med flotte præmier fra vores sponsorer samt auktion. Fonden vil ligeledes uddele kokkenes egen hæderspris, Kokkenes Kok. En pris der går til en kok, der har ydet en særlig bemærkelsesværdig indsat for at fremme dansk gastronomi.
Fondens kokke serverer en seks retters menu med vine, mens vi fejrer branchen sammen med branchen. Det er en enestående og eksklusiv aften med godt humør, og vi har fået lov at låne Le Grand Rouge til formålet.
Vi bruger overskuddet fra aftenen til Fondens aktiviteter det følgende år. Aktiviteter som masterclasses for unge kokke og kokketalentkonkurrencen Kokkenes Kokketalent. Læs mere her: https://www.thefoodproject.dk/projekter/fonden-dansk-gastronomi/
MENU
En snack fra hver af Fondens dygtige kokke
Herefter en 6-retters menu med vine, en fra hver kok
Per Thøstesen, Bistro Boheme:
Kammusling
Vivi Schou, tidl. Restaurant Babette:
Brisler
Anita Klemensen, Studenterkilden:
Grøn ret
Claus Christensen, SK12:
Kalv
Steffen Villadsen, Sjette Frederiks Kro:
Ost
Thomas Pasfall, Hotel Faaborg Fjord:
Dessert
Menuen kan ændres hen ad vejen.