Kom og fejr Sankt Hans med et storslået krebsegilde på kajen, mandag den 23. juni. Vi gentager succesen og inviterer i samarbejde med Haddock's til en festlig langbordsmiddag med lækre krebs, live musik og fantastisk stemning.
Til dette krebsegilde vil Morten Piltoft og Glenn Kejser fra Haddock's servere lækre pil-selv-krebs med alt tilbehør og bringe den svenske krebsefest-tradition til København. Vi afslutter med en lækker sommerdessert.
Arrangementet foregår under åben himmel med udsigt over vandet i Inderhavnen, og vi sørger for en uformel og afslappet stemning, hvor du kan nyde maden, selskabet og atmosfæren.
Billetter sælges efter først-til-mølle princippet, så skynd dig at sikre din plads ved langbordet – om du kommer med familie, venner eller alene, lover vi, at der bliver en fantastisk stemning.
Menu
Kogte krebs m/ dild, citron & klassisk aioli - hertil sommersalat m/ vinaigrette, ostetærte & brød
Koldskål m/ jordbær, kammerjunker & urter
Drikkemenu
På kajen vil der være mulighed for at købe kolde drikkevarer, herunder forskellige vine og fadøl. Desuden kan du besøge vores fire barer på den anden side af kajen, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af lækre drikkevarer.
Vin
Rosé Saint Max – 80,- pr. glas / 350,- pr. flaske
Hobnob Chardonnay – 80,- pr. glas / 350,- pr. flaske
Riesling Trocken – 75,- pr. glas / 325,- pr. flaske
Fadøl
New York Lager fra Nørrebro Bryghus – 65,-
Blanc 1664 – 70,-
Om Haddock's
Morten og Glenn er passionerede omkring madlavning og har skabt Haddock's, som serverer friske, økologiske fisk og skaldyr på Broens. Deres bestseller er uden tvivl deres sprøde fish and chips, som serveres med hjemmelavet tatar-sauce, saltede fritter og et strejf af eddike. Hos Haddock's er kvalitet og bæredygtighed altid i fokus – og det kan smages.