Forkæl dine smagsløg med en inspirerende 3-retters menu, sammensat af vores køkkenchef Theis Christensen, hvor råvarerne er valgt med omtanke – og masser af kærlighed til smagen.
Menu
Forret
Koldrøget laks – vaffel – stuvet spinat
Hovedret
Stegt torsk – lind kartoffelpuré – stegte østershatte – syltet rødbede – cremet Vesterhavs-bisque
Dessert
Petit æblemazarin – æblekompot – vaniljeis – makron
Festfyrværkeri af smag og farver
Den grønne tallerken er et festfyrværkeri af smag og farver. En middag, hvor nyhøstede danske råvarer spiller hovedrollen, skaber en særlig stemning omkring bordet. Og så er den grønne fest på tallerknen godt for både din sundhed, vores natur og klimaet.
Hver kok og køkken sit speciale og de enkelte spisesteder fremtryller hver deres retter og menuer. Det giver dig muligheder for at få lige præcis den spiseoplevelse, du har lyst til.