5-retters FIGENUDFORDRING til Rasmus Leck Fischer

Præsenteres af Hideaway Vingård & Figenarboret

En middag med træmodne figener fra Hideaway på Fejø  i alle serveringerne -  En middag der fordrer EN KOK MED HELT SÆRLIGE EVNER til at fortolke gode danske råvarer.  Det kan kok, kogebogsforfatter og fejøfan, RASMUS LECK FISCHER! 
 

Klimaet på Fejø er nærmest middelhavsagtigt. Derfor omfatter Hideaways figensamling hele 70 forskellige figensorter på friland. Rasmus tager afsæt i figenerne og anvender dem i en uovertruffen middag, der giver dig indføring i hvad figener kan i det salte og det søde køkken, samt i hvilke retter de er helt sublime i samspil med andre gode råvarer fra Fejø.  Retterne serveres sammen med vine fra Hideaway og enkelte internationale vine.

 

Middagens serveringer:

Multe - citrus - figen - bronzefennikel 

Figen - Rå oksehøjreb - Ramsløg - friskost

Jomfruhummer - figen - majs - brunet smør

Fasan - fløde 50% - figen - roséløg - crouton

Figen - Fejø valnøddesnaps 2011 - skovmærkeis

 

Undervejs i middagen giver værtinde og ejer af Hideaway, Karin Hvidtfeldt, en kort rundvisning og introduktion til vinavl på Fejø og vingårdens særlige vinstil.

PRISEN FOR ARRANGEMENTET DÆKKER BÅDE MAD OG VIN!

 

om Rasmus Leck Fischer: Har arbejdet for “trøffelkongen” Chez Bruno i Frankrig (1 michelinstjerne), siden udlært på Søllerød Kro med sølvmedalje. Han har arbejdet på den 3-stjernede Michelin restaurant Martin Berasetegui i Spanien, og i en årrække som souschef på Dragsholm Slot. Han er nu Køkkenchef i eget køkken på Gastronomisk Innovation. Undervejs har han udgivet 3 kogebøger, og har et meget stort hjerte for Fejø.

Om Hideaway Vingård – et unikt sydlandsk inspireret landsted, med vinavl, figenaboret og traktørsted. Det er en af landets ældste og største vingårde. Drives af Karin Hvidtfeldt med hjælp fra den tyske ønolog og ” Weinbergspädagoge” Jens Heinemeyer. Vinstilen er sprød, frisk og meget frugtig med let restsødme, hovedsagelig hvid og rosé. Adresse: Hideaway Vingård, Storemosevej 18, 4944 Fejø

Læs mere på: https://hvidtfeldt-gundersen.com/mad-og-vinoplevelser/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »