RO NO.1 Chokolade lancering

Presented by Ro Chokolade

RO NO.1 Chokolade lancering
Er du også vild med chokolade eller kender du en som er?

Vi kan næsten ikke få armene ned. Her hos RO, vil vi gerne starte denne sæson med at lade jer komme helt tæt på, og prøvesmage vores nyeste Chokolade baseret på vores egen opskrift, som vi er stolte over, at kunne præsentere for jer efter mere end et års udvikling.

Chokoladen reflektere Ro´s egen personlige profil og har en delikat, og balanceret smag med en fin bitterhed med undertoner af friske frugter som giver den et unik præg til vores sortiment.


Så i den anledning, slår RO Chokolade dørene op til én dags chokolade event hvor vi serverer 6 forskellige varme og kolde drikke chokolade på godt og vel to timer -I vil være de første til at smage vores kommende vinter sortiment.
Til smagningen har vi skruet op for hyggen og byder den kommende sæson velkommen. Så læn dig tilbage og nyd en hyggelig eftermiddag med masser af lækkerier. Udover chokolade, serverer vi drinks og forskellige smagsprøver, så lyder det som noget for dig, din mor, ven, kollega eller kæreste, så kom til chokolade smagning i byens bedste gade.

Dagens indhold?
Varm chokolade på vores egen chokolade
Orange is the new Pink
Aztec med chili og stjerneanis
Vegansk varm chokolade
Mowgli drik
Kold chokolade

Smagsprøver
Drikkelse/ bobler m/u alkohol
Goodiebag

Vi glæder os til at se jer til en super hyggelig eftermiddag!

Address: Jægersborggade 16, 2200 KBH N

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.