Pop-up middag med Dirt Candy hos Hahnemanns Køkken

Præsenteres af Hahnemanns Køkken

Oplev og smag det fantastiske grønne univers, når Amanda Cohen (US) og Trine Hahnemann (DK) slår sig sammen og laver unik plantebaseret middag hos Hahnemanns Køkken på Østerbro. 

Amanda Cohen er en højprofileret kok og ejer af Dirt Candy, den prisbelønnede vegetabilske restaurant på New York City's Lower East Side. Dirt Candy var den første plantebaserede restaurant i New York og modtog bl.a. to stjerner fra New York Times, er anbefalet af Michelin Guiden og har vundet priser i Gourmet Magazine, Village Voice, og mange andre. Amanda var den første vegetariske kok, som konkurrerede i Iron Chef America, og i 2018 udnævnte New York Magazine Dirt Candy til "The Absolute Best Restaurant på Lower East Side".

Trine Hahnemann, ejer og CEO af Hahnemanns Køkken, er kok, madskribent, kogebogsforfatter og passioneret fortaler for bæredygtige løsninger og grønne måltider. Hun har skrevet over 10 bøger og er anderkendt både nationalt og internationalt for sit arbejde.

Vi vil gerne invitere dig ind til en aften, hvor vi fejrer vores kærlighed til grøntsager og det grønne univers. Vi vil servere en række retter fra både Dirt Candy og Hanhemanns køkken og gennem disse vise de mange muligheder i sæsonens grønt. 

  • Grønsager fra Stenbølgaard og fermenterede sorte bønner
  • Blomkål, palmekål og smør
  • Tomater, Feta og urter
  • Portobello og sæsonens frugt
  • Knoldselleri på tre måder
  • Kærnemælk panna-cotta, stikkelsbær og valnød marengs

Til middagen vil der være vine fra Fred Loimer Østrig

Vi glæder os til at se dig. 

 

 



Adresse: Hahnemanns køkken, Sankt Kjelds Pl 14, 2100

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.