Arkæologi & Børnebrunch

Præsenteres af Københavns Museum

Københavns Museum inviterer til børneevent med fokus på arkæologi. I Arkæologisk Værksted kan børn i alle aldre møde arkæologen og være med til at undersøge de mange spændende fund, som hver dag bliver gravet frem fra jorden under byens gader og fortove. Her kan du komme helt tæt på flere hundrede år gamle potteskår og kridtpiber, lædersko og dyreknogler.

Efter besøget i Arkæologisk Værksted inviterer museets café Spirrevippen på en lækker børnebrunch, hvor der også bliver mulighed for at stille yderligere spørgsmål til arkæologen.

Arrangementet er for børn i alle aldre i selskab med deres voksne.

Det praktiske:
Mødested: Arkæologisk Værksted, Stormgade 20 (hjørnet af Stormgade og H. C. Andersens Boulevard). Børnebrunch serveres efterfølgende i museets café Spirrevippen, Stormgade 18.

Din vært:
Københavns Museum er hovedstadens museum og byens kollektive hukommelse. Museet ønsker at bringe byens borgere og besøgende tæt på deres fælles kulturarv bl.a. ved at invitere dem med bag kulisserne i Arkæologisk Værksted.

Museets café Spirrevippen er ejet og drevet af Louise og Emil, som sammen har skabt en hyggelig og afslappende atmosfære, hvor man kan nyde hjemmebagte kager, god kaffe og morgenmad i skønne og rolige omgivelser.

InstagramAdresse: Arkæologisk Værksted, Stormgade 20, 1555 København V

MENU

Børnebrunch-tallerken med hjemmebagt bolle med smør, hjemmelavet marmelade, hjemmelavet Nutella samt friskbagt pandekage og frisk udskåret frugt (melon, banan, jordbær, vindruer og nektarin). Hertil serveres en juice/ kakaobrik.

Voksenbrunch-tallerken med yoghurt med hjemmelavet kompot og granola, rugbrød samt hjemmebagt bolle med smør, hjemmelavet marmelade, hjemmelavet Nutella og Vesterhavsost samt blødkogt æg, friske jordbær vendt i hjemmelavet ingefær/ mynte sirup samt croissant eller kanelsnurre. Hertil juice og valgfri kaffe.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

BILLET
søndag 25. aug. 2024 kl. 09:30 - 11:30
VOKSENBILLET
á 275,00 kr.
+ 23,00 kr.
søndag 25. aug. 2024 kl. 09:30 - 11:30
BØRNEBILLET
á 225,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »