Asparges, asparges, asparges

Presented by Under Himlen

Restaurant MARK hylder aspargsen inden sæsonen er slut.

Aspargsen er den ultimative sommergrøntsag. Sæsonen er ved at gå på hæld, og derfor hylder vi og siger farvel og på gensyn til aspargsen med en fem retters menu, hvor aspargsen spiller hovedrollen.

Vi indleder med 1 glas Lheureux Plékhoff Le Pavillon D'Artémis Brut Champagne. (Vin til menuen tilkøbes).

Derefter asparges i 5-forklædninger:

1. ret

Crudite af violette asparges med misomarineret makrel, hyldeblomst og wasabi crème

 

2. ret:

Asparges frikasse med hvide asparges, tempereret pighvar, nye kartofler og rødgranskud

 

3. ret:

Grillede grønne asparges med stegt jomfruhummer, ærtepure med mynte og rød karry samt jomfruhummer bisque

 

4. ret:

Stegte, hvide asparges med kalvemørbrad i crouton, svampeglaseret morkel og morkel sauce

 

5. Ret:

Asparges iscrème med vanilje, grøn aspargessirup, sukkersyltet citron med hvid chokolade cremeux

 

Under Himlen er en kulturfestival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København: Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie. 



Address: Restaurant MARK, Axeltorv 3, 1609 København V

Read more: underhimlen.dk

UNDER HIMLEN er en festival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København:   Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie.
 
I løbet af foråret og sommeren 2023 vil vi samle mennesker i en løbende festival, hvor musik, samtaler, film og mad i magiske omgivelser under sommerhimlen bliver omdrejningspunktet. Specifikt er det stederne Peter Liep´s Hus, Kilden, Slusegården på Brede Værk, Restaurant MARK, Langelinie Pavillonen og Den grønne kødby.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.