Verdens (måske) mest bæredygtigt middag på Israels plads

Præsenteres af Food Studio

Kan man lave en eksklusiv middag, hvor skrald og madspild ikke findes?


Det mener Food Studio og restaurant .506, der i samarbejde med Copenhagen Cooking & Food Festival vil give deres bud på verdens mest bæredygtige middag, hvor begrebet madspild ikke eksisterer.


Israels plads vil ikke én, men to aftener under festivalen danne rammen for middagen. Verdens mest bæredygtige middag kræver nemlig, at overskuds-råvarer fra den første aften kan blive anvendt og rester, spild og bionedbrydeligt service kan blive komposteret i specielle kompost-spande – alt sammen for indgå i middagen den næste aften.


Til at kreere menuen er Søren Westh og Milton Abel, der er pionerer inden for bæredygtig gastronomi og som begge har en fortid hos Noma, gået sammen. Søren har i dag restaurant .506 og er med til skabe miljøvenlige madkoncepter, blandt andet som en del af Vatikanets klima-tænketank. Milton er en af Danmarks førende dessertkokke og er lige nu i fokus med hans kombineret bageri og risteri, Andersen & Maillard, på Nørrebro. Som et nyt madspilds-tiltag er han blandt andet i gang med at kondensere overskudsmælken på Andersen og Maillard, som også vil indgå i desserten til middagen. 


Udover fantastiske og uventede smags-oplevelser, kan du altså forvente en sublim og ekstraordinær middag, der sætter nye standarder for sustainable cooking og rykker grænserne for hvad bæredygtighed vil sige.


Prisen inkluderer fire retter + vin eller juice menu 



Adresse: Festivalcentrum, Israels plads

fredag 24. aug. 2018 kl. 18:00 - 22:00
á 495,00 kr.
+ 21,00 kr.
torsdag 30. aug. 2018 kl. 18:00 - 22:00
á 495,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223