Præsenteres af .506 i samarbejde med Food Studio
Kom og oplev en plantebaseret gourmet middag, der belaster klimaet mindst muligt.
.506 vil i samarbejde med Food Studio og Copenhagen Cooking & Food Festival give deres bud på en bæredygtig middag, med lokale råvarer i sæson, hvor alt affald bliver komposteret og hvor klimaaftrykket er minimalt.
Israels plads vil danne rammen om de to middage, hvor alle overskudsvarer fra den første aften efterfølgende vil blive komposteret på Israels plads eller anvendt til den næste middag. Det er derved en fuldstændig bæredygtig madoplevelse, hvor der ikke produceres affald overhovedet. Menuen er uden kød, idet kødproduktion udgør en stor klimabelastning, derfor handler det om at vise vejen for, hvordan plantebaseret og bæredygtig mad kan smage fantastisk.
Middagene er udviklet af Robert Jacobsen og Søren Westh, der begge er pionerer inden for bæredygtig gastronomi i Norden. De to middage er samtidigt en del af .506's mission om at sætte nye standarder inden for sustainable cooking.
Prisen inkluderer nedenstående menu + vin eller juice
MENU
FORRET/SNACKS
HOVEDRET
DESSERT