Baggårdshøstfest // Karré 4

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Copenhagen Cooking inviterer til langbordsmiddag i de skjulte baggårde på Frederiksberg. Her inviteres du indenfor til fejringen og styrkelsen af de lokale sociale fællesskaber, imens du nyder en dejlig middag i den lyse sommeraften.

Skjult på Frederiksberg ved Godthåbsvej, Kronprinsesse Sofies Vej og Holger Danskes Vej ligger en lille grøn baggårdsoase, som beboerne i andels- og ejerforeningernes opgange nyder godt af i hverdagen. For én aften under Copenhagen Cooking åbnes gården op og du inviteres til at sidde med ved langbordet sammen med både lokale beboere og gæster udefra. Middagen i den lokale baggård hylder de lokale fællesskaber og åbner op for, at nye relationer og fællesskaber kan spirer.

Bag menuen og middagen står tidligere chefkok på Bistro Boheme Pernille Vejrum. Hun vil kreere en skøn menu med udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Under middagen vil Copenhagen Opera Festival slå vejen forbi for at give en mindre koncert for langbordets gæster og beboerne i andels- og ejerforeningerne. Copenhagen Opera Festival afvikles sideløbende med Copenhagen Cooking i perioden 19. – 27. august, hvor de præsenterer nye, modige, visionære kunstnere og aktører i inspirerende rum, der både får operaen til at blomstre med nye værker og som udfordrer og udvikler de velkendte klassikere.

Om Høstfestival under Copenhagen Cooking
Høstfestival er en ny madfestival på Frederiksberg. Festivalen består af flere forskellige underkoncepter hvor byens restauranter og andre aktører kan byde ind med bl.a. middage, workshops og fortællinger med høst som omdrejningspunkt. Høstfestival er støttet af Frederiksberg Fonden.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe dyb tallerken, bestik og glas. • Du er velkommen til at medbringe egne drikkevarer. Vi medbringer ligeledes et mindre udvalg. • Vi mødes fra kl. 17.45 ved indgangen til gården på adressen: Kronprinsesse Sofies Vej 6.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

Hovedret:
Blåmuslinger med sæsonens bedste råvarer. Aioli og friskbagt baguette

Dessert:
Sæsonens bær med creme double



Adresse: Karré 4, Kronprinsesse Sofies Vej 6, 2000 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.