Bette & August Rosenbaum

Presented by Under Himlen

Oplev en af dansk pops mest nærværende nye stemmer, Bette - i et unikt musikalsk møde med produceren og klaver-virtous August Rosenbaum. De to artister har skrevet musik sammen (b.la til Hans Philip.) men aldrig optrådt live sammen i en så intim sammenhæng - så der er lagt op til en særlig aften på Kilden i Skoven den 22. August .   Både August og Bette udgav i 2022 deres seneste albums, Bette sin debut 'Min' og August sin 2. Studie plade 'Songs People Together'.  Med sig har de guitarist Johannes Wamberg (Tabloid, Emma Sehested Høeg, Coco O. m.fl) og optræder denne aften som trio.

Du kan opleve Bette og August Rosenbaum under bøgetræernes kroner og spise en særlig middag sammensat af Kildens kokke inden musikken.

Under Himlen er en kulturfestival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København: Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie. Address: Kilden, Dyrehaven 7, 2930 Klampenborg

Read more: underhimlen.dk

UNDER HIMLEN er en festival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København:   Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie.
 
I løbet af foråret og sommeren 2023 vil vi samle mennesker i en løbende festival, hvor musik, samtaler, film og mad i magiske omgivelser under sommerhimlen bliver omdrejningspunktet. Specifikt er det stederne Peter Liep´s Hus, Kilden, Slusegården på Brede Værk, Restaurant MARK, Langelinie Pavillonen og Den grønne kødby.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.