Bjørnegryde og elg-mule i Kogebogeriet: Smag på det arktiske køkken

Præsenteres af Kogebogeriet ApS

Smag på det arktiske Sverige, når Helle og Ole Durafour disker op med bjørnegryde, røget renhjerte, elgmule, ren- og elgkød, tyttebærdessert og masser af personlige historier om samernes liv og køkken, og parrets mange egne arktiske eventyr.

Under navnet Arctic Food importerer det danske par kød og charcuteri af elg, ren og bjørn, samt syltetøj og marmelade af tyttebær og multebær til prominente restauranter i Danmark. Bjørnekødet er Skandinavisk Brunbjørn, skudt på licens i det nordlige Sverige, og nu kan du få chancen for at smage på de spændende råvarer og samtidig få fortællingen bag dem i Kogebogeriets hyggelige rammer.

MENU

Forret/Tapas:
Gravad og røget renkød
Gravad og røget elgkød
Røget renhjerte og elgmule
Tyttebærboller
Syltede rødløg
Urtecreme
Rårørt tyttebær

Hovedret:
Bjørnegryde med svampe
Rodfrugtmos
Grønkålssalat m. æbler og ristede hasselnødder
Bagte jordskokker

Dessert:
Tyttebærruder ala Nikkaloukta med flødeskum

Adresse: Guldbergsgade 10

arktisk aften
onsdag 11. dec. 2019 kl. 18:00 - 20:00
Arktisk menu + foredrag
á 329,00 kr.
+ 16,00 kr.
onsdag 11. dec. 2019 kl. 18:00 - 20:00
BØRN U. 15 ÅR Arktisk menu + foredrag
á 169,00 kr.
+ 11,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223