UDSOLGT
(se evt. vores "Spansk vinaften på restaurant Fleisch" den 28.-29. december 2020)
Torsdag den 19. november ankomst kl. 18:30
Aperitif & snacks
BOURGOGNE ALIGOTE PETITS POIRIERS 2018 // DOMAINE CHAVY-CHOUET
Gougères - carpaccio af modnet højreb - sprød croquette
Vine & menu
MEURSAULT CLOS DES ECOLE 2017 // DOMAINE HUDELOT-NOELLAT
Ristet pighvar med smørbønner, muslinger & sauce fumé
BOURGOGNE PASSETOUTGRAIN 2014 // DOMAINE ROBERT CHEVILLON
Stegt kalvebrissel, jomfruhummer, rosenkål & jomfruhummer vinaigrettes
VOSNE-ROMANÈE 2017 // DOMAINE HUDELOT-NOELLAT
Duebryst med confiteret duelår, glaseret rødbede & morkelsauce
POUILLY FUISSÉ COLLECTION PRIVÉE 2002 // CHÂTEAU-FUISSÉ
Brillat-savarin med trøffel og sprødt brød
MARC DE BOURGOGNE
Kaffe & sødt
PRIS 995,-
(prisen inkluderer 1 glas vin til hver ret)
Restaurant Fleisch inviterer til Bourgogneaften i samarbejde med Theis Vine. Vinene vil blive præsenteret af sommelier Emil Gamrath fra Theis Vine.
Grundet covid-19 sidder man individuelt med sit eget selskab og vinene vil blive præsenteret ved hvert enkelt bord. Såfremt der kommer yderligere covid-19 restriktioner der gør det nødvendig at aflyse arrangementet tilbagebetales billetten.