Bourgognemiddag på restaurant Fleisch

Præsenteres af Theis Vine & Fleisch

UDSOLGT

(se evt. vores "Spansk vinaften på restaurant Fleisch" den 28.-29. december 2020)


Torsdag den 19. november ankomst kl. 18:30


Aperitif & snacks
BOURGOGNE ALIGOTE PETITS POIRIERS 2018 // DOMAINE CHAVY-CHOUET
Gougères - carpaccio af modnet højreb - sprød croquette

Vine & menu
MEURSAULT CLOS DES ECOLE 2017 // DOMAINE HUDELOT-NOELLAT
Ristet pighvar med smørbønner, muslinger & sauce fumé

BOURGOGNE PASSETOUTGRAIN 2014 // DOMAINE ROBERT CHEVILLON
Stegt kalvebrissel, jomfruhummer, rosenkål & jomfruhummer vinaigrettes

VOSNE-ROMANÈE 2017 // DOMAINE HUDELOT-NOELLAT
Duebryst med confiteret duelår, glaseret rødbede & morkelsauce

POUILLY FUISSÉ COLLECTION PRIVÉE 2002 // CHÂTEAU-FUISSÉ
Brillat-savarin med trøffel og sprødt brød

MARC DE BOURGOGNE
Kaffe & sødt
PRIS 995,-
(prisen inkluderer 1 glas vin til hver ret)


Restaurant Fleisch inviterer til Bourgogneaften i samarbejde med Theis Vine. Vinene vil blive præsenteret af sommelier Emil Gamrath fra Theis Vine.

Grundet covid-19 sidder man individuelt med sit eget selskab og vinene vil blive præsenteret ved hvert enkelt bord. Såfremt der kommer yderligere covid-19 restriktioner der gør det nødvendig at aflyse arrangementet tilbagebetales billetten.


Adresse: Fleisch, Slagterboderne 7-9, 1716 Kbh. V


Der er ingen ledige datoer og restauranter