CAMILLOS KØKKEN POP-UP: Mad der får folk til at tale sammen

Presented by Kogebogeriet ApS

Camillos Køkken er et pop-up-køkken. Vi dukker op, når gode lejligheder byder sig – og det gør der nu! Den 26. september i Kogebogeriet inviterer vi til en snak omkring mad, råvarer og måltidet – og byder på en menu med inspiration fra sensommer og syditalien.

Camillos Køkken handler om smag, om god mad, om god stemning – og om at dække og sammensætte det rigtige bord. Det handler om mennesker og rigtig meget om at tale sammen.

Camillos Køkken er også en kogebog skrevet og udviklet af Jørgen Smidstrup, designet og illustreret af Helle Marietta, fotograferet af Malthe Ivarsson og Jørgen Smidstrup. Det er en bog om alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad. Om, at hvis vi gør os umage, påvirker det os, det påvirker det vi taler om, det vi spørger til, og den måde vi svarer på. Bogen er proppet med opskrifter på retter, der med garanti får os til at tale sammen. Til hverdag og til fest. Med venner, familie, naboer, kærester og partnere. Om liv, nogle gange om død, om kærlighed, om arbejde, om planer, om drømme, om nærvær, om længsler, om det der kan være svært – og lidt om mad.

Maden er lavet med dyb inspiration fra det italienske, det franske og det danske køkken og med afstikkere til den øvrige store, spændende verden omkring os.

Menu: Siciliansk hovedret med fisk, tomatsauce, oliven, rosiner og couscous. Efterfulgt af en dessert med syltede og bagte frugter serveret med en råcreme.


Address: Guldbergsgade 10

Read more: www.kogebogeriet.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223