Italiensk-Canadisk vennemiddag

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Onsdag den 24. august åbner vi Festivalpladsen ved Israels Plads og du er inviteret!

Tag plads ved bordet, når vi beder en håndfuld internationale og talentfulde kokke om at give deres bud på en perfekt langbordsmiddag under Copenhagen Cooking. 

Menuen til denne aften er sammensat af tre gode venner fra branchen og menuen er bevidst holdt til en række simple, men lækre retter, som er all time classics i det itailenske køkken fra New York. Det er den slags mad de tre kokke godt selv gad spise når de inviterer vennerne med hjem. Så slap af, sæt dig godt tilrette, fyld glasset og velbekomme!

Glæd dig til at møde: 

Pietro Piredda (Italien), kok og gourmetslagter på restaurant Bæst
Pietro er uddannet i Italien, hvor han har udforsket en række af de bedste restauranter i Milano og Pisa. Undervejs brugte han 4 år som bager og slagter. Den foretagsomme og nytænkende gastronomiske scene her i landet førte ham til Christians Puglisi’s restauranter. Hvor han i dag mere end nogensinde hylder den gode råvare.

Hayden Connor Fellner (Canada), kok og bager Mirabelle
Canadiske Hayden er uddannet kok, men benytter sig primært af sine gode evner som bager lige nu. Én af Haydens vigtigste begrundelser for at søge mod Danmark var et ønske om at finde ligesindede i branchen, der som han tror på, at bæredygtighed er vejen frem.

Tom Sherwin (Canada)
Tom er en pasta-elskende kok fra Winnipeg, MB, som lever i Montreal, QC. Han er hvad han selv kalder en 'fake Italian' der er meget interesseret i italiensk mad. Normalt svinger Tom gryderne i dagstimerne og er derfor meget forventningsfuld omkring at lave lækre retter til en skøn aften i selskab med gode venner. 


Menu

Russian Salad (mixed salat med syltede æg og andre spænende elementer)

Spaghetti & Meatballs

Chicken-Parmesan Sandwich

Spumoni (italiensk is)



Adresse: Festivalpladsen, Israels Plads 3, 1361 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

onsdag 24. aug. 2022 kl. 18:30 - 21:00
onsdag 24. aug. 2022 kl. 18:30 - 21:00
á 250,00 kr.
+ 20,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »