Kom på cocktail workshop hvor du vil lære om naturens vilde urter og hvordan du kan bruge dem i madlavning.
Du vil møde urte olier, udtræk i alkohol, te, sirup og mere du kan bruge i dine cocktails.
Smag på nogle af vores cocktails og mix et par af dine egne med vores vilde urter i samhørighed med forskellige slags spiritus!
Du er garanteret 3 cocktails som du vil lave efter vores opskrift, samt du kan designe din helt egen!
Små snacks vil også være til stede under workshoppen.
Det her er fællesskab i sin bedste form, så kom alene, eller tag en ven, kæreste eller din moster med til en af de vildeste og hyggeligste cocktails aftener du har prøvet.
Din vært
SANKETURE er eksperter i naturens vilde mad.
Med mange års erfaring med natur og gastronomi, leverer de til Michelin stjernet restauranter som Alchemist, Dragsholm Slot og andre, samt til nogle af verdens bedste cocktailbar.
Nina fra SANKETURE har i mange år samarbejdet med flere cocktail bar i København, som Ruby, Victory og Artemisia i Moltkes Palæ.
De har også leveret til produktion af gin, og har rig erfaring med at få smag ud af naturens vilde råvarer, både i mad og i drikkevarer.
Oplev en vild smagsoplevelse med deres vilde cocktails, som du kan sanke og genskabe på egen hånd efter følgende - hvis du er rigtig vild!
I tilfælde af dårligt vejr..
Vi rykker ind i restauranten
Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr
Rosito
vild rose versionen af klassikeren mojito!
En pleaser for alle og en god opvarmning til de næste cocktails.
Creeping Charlie
Baseret på en af Ninas yndlingsurter, hvor den har ligget i gin og bruges i denne cocktail med andre vilde ingredienser.
Ruff Wodd
Skovmærke er en af de mest vellidte urter i restaurations og cocktailverden - oplev den her hvor du får en dyb sensation af tonka, vildskab og læskende cocktail du vil nyde igen.
Din Vilde Cocktail
Nu får du frie tøjler til at mixe din egen drink og tage din nye viden, teknik og inspiration fra de tidligere cocktails til at skabe din helt egen cocktail.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev