Coco O (akustisk)

Presented by Under Himlen

Coco O akustisk i Dyrehaven

I mere end et årti har Coco O. været en markant del af den danske musikscene.

Men det har taget lang tid for den sjælfulde sanger fra hedengangne Boom Clap Bachelors og Quadron – stemmen som superstjerner som Drake og Lil Baby har samplet løs af – at finde sig selv musikalsk. 

Med solodebutalbummet ”It’s a Process” (2021) konsolidere Coco O. sig dog for alvor som dronningen af dansk soul og r’n’b. Det var album, der krævede nerve, kærlighed, frustration og råstyrke at lave. Bl.a. fordi hun brugte lang tid på at dygtiggøre sig som producer, så hun i højere grad selv kunne skabe og kontrollere sit eget udtryk. Resultatet var et både mageløst og tidløst r’n’b-album, præget af en udsøgt minimalisme, klassisk sangskrivning og Cocos stærke, sårbare og udtryksfulde vokal.

”It’s a Process” blev da også udråbt til et af årets bedste danske album af bl.a. Soundvenue, Berlingske og Ekstrabladet og sikrede hende tre nomineringer til Steppeulven 2021.

 

 

 Address: Kilden, Dyrehaven 7, 2930 Klampenborg

Read more: underhimlen.dk

UNDER HIMLEN er en festival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København:   Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie.
 
I løbet af foråret og sommeren 2023 vil vi samle mennesker i en løbende festival, hvor musik, samtaler, film og mad i magiske omgivelser under sommerhimlen bliver omdrejningspunktet. Specifikt er det stederne Peter Liep´s Hus, Kilden, Slusegården på Brede Værk, Restaurant MARK, Langelinie Pavillonen og Den grønne kødby.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.