Dagens 3-retters

Presented by AAMANNS 1921

Saml vennerne, familien eller forkæl dig selv med en dejlig restaurantoplevelse på en helt almindelig hverdag. Tirsdag, onsdag og torsdag aften tilbyder vi en tre-retters menu for 250kr pr. person. Menuen fastsættes dagligt af køkkenchefen med reference til det aktuelle menukort. Det er hverdagsmad på den nemme og lækre måde.

Se det aktuelle menukort via linket nederst på siden.

__________________________________________

Aamanns 1921 ligger i historiske lokaler ved Gråbrødre Torv i København. Granithvælvinger, højt til loftet, store messinglysekroner og et smukt terrazzogulv kombineret med klassisk lyst træ, kernelæder og rene linjer skaber en vidunderlig lys og indbydende ramme for måltidet. Restaurantens underetage er registeret som offentligt beskyttelsesrum, og er nu, for første gang siden 2. verdenskrig, taget i brug og fungerer som en integreret del af restauranten, til private møder og selskaber samt til fremstilling af bl.a. kryddersnaps.

Til frokost på Aamanns 1921 får du smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger. Aftenkortet tager udgangspunkt i klassiske danske retter taget under kærlig behandling og med fokus på stor velsmag, overraskelse og skarpt gastronomisk håndværk. Restauranten har derudover fokus på gode håndværksøl og et stort udvalg af vores egne hjemmelavede akvavitter, juice og cocktails.

Address: Niels Hemmingsens Gade 19-21, 1153 København K

Read more: https://aamanns.dk/wp-content/uploads/2019/03/2019Marts_Aamanns1921_AFTEN-DK.pdf

Der er ingen ledige datoer og restauranter


MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223