Danmarks bedste osteret 2020

Præsenteres af Mejeriforeningen

OBS: Alle billetter er på nuværende tidspunkt udsolgt. Du er velkommen til at skrive dig på ventelisten, så kontakter vi dig, hvis der bliver flere billetter ledige: https://www.ostogko.dk/venteliste-til-danmarks-bedste-osteret-2020/

Oplev 10 af Danmarks bedste restauranter kæmpe om hæderen og en præmie på 20.000 kr., når Mejeriforeningen og ostekulturkampagnen Ost & ko inviterer dig til Danmarks bedste osteret 2020 20. september
Kom med og se nogle af landets mest ostekyndige kokke dyste direkte mod hinanden om at blive årets mest ostede kok, mens slagets gang ledes af værtinden Marie Holm.

Osten spiller hovedrollen, når kokkene viser deres bud på Danmarks bedste osteret. Retterne vurderes af det garvede dommerpanel bestående af Helle Brønnum Carlsen, madkritiker på Weekendavisen, Lærke Kløvedal, madanmelder på Politiken, Lisbeth Jacobsen, kok og restauratør hos Restaurationen, Rasmus Palsgård, journalist på Feinschmeckeren og juryformand for den danske jury i den nordiske guide 360 Eat Guide og Erwin Lauterbach, kok og restauratør på Restaurant Lumskebugten.

Billetten inkluderer:

Adgang til Danmarks bedste osteret 2020
En fræk anretning med pålægssalater fra RØRT
En øl fra Kølster eller en most
Et styks bagværk fra Møllers Hjemmebag
Kaffe fra barista Martin Kjær

Under den intense og underholdende fejde i CPH Food Space vil der også være mulighed for at smage på retterne fra de nominerede, smage på ostene, som indgår i retterne, mens dj Rikke Bronx spinner et soullabert beat.

Følg osten på @ostogko og del dine oplevelser med #ostogko

Ost & kos forholdsregler for Covid-19
Mejeriforeningen og Ost & ko følger nøje Sundhedsstyrelsens anbefalinger om forebyggelse af smittespredning og Covid-19 og opdaterer løbende denne side med ny information. Det betyder, at vi tager bestemte forholdsregler og begrænser antallet af gæster til Danmarks bedste osteret 2020 efter myndighedernes vejledning.

Sikker afstand
Til Danmarks bedste osteret 2020 vil vi sikre god afstand mellem vores gæster.

Klar information om god adfærd
Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og vi vil sørge for, at de har let adgang til at vaske og afspritte hænder til vores arrangement.

Grundig rengøring og desinfektion
Under Danmarks bedste osteret 2020 vil vi gøre grundigt rent og desinficere de kontaktpunkter, mange rører ved.

Sikkerhed for højt hygiejneniveau
Alle vores medarbejdere, samarbejdspartnere og frivillige har kendskab til myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. De sørger for at holde god afstand og har fokus pa? hygiejne.


Vi glæder os til at se jer 20. september.


Adresse: Slagtehusgade 11, 1715 København

Læs mere på: https://www.ostogko.dk/danmarks-bedste-osteret-2020/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.