DDR-amen

Præsenteres af Martin Belkov & Bernadette Marsh

DDR, er naturligvis et ordspil med referencer. Det er både dét, det er, og dét, der er. Og så er det Ramen.
Det betyder i praksis, at den mad, som vi vil lave, skal sikre at både krop og sjæl fyldes op og man får energi til dagen og vejen.
Derfor tror vi på, at bruge det som naturen giver os: selvom ingredienser og råvarer måske ikke er pæne nok til vores butikker, har de rigeligt med god smag til os, derfor bruger vi alle de råvarer som produceres - og inden de kasseres. Aftenens fokus er altså på bæredygtighed og minimalt spild af gode råvarer.

Dine værter:
Vi er et par kokkeelever som efter hovedforløb på Kold College, har fundet godt i hinandens selskab med fælles gode ideer:

Martin, ambitiøs kokkeelev med sans for at videreudvikle ideer.
Instagram

Bernadatte, "verdens ældste kokkeelev", kreativ og vegetar længere end Martin har levet.
Instagram
Adresse: Fiskerizakajaen, Smedetoften 25, 2400 København NV

MENU

Ramen på vegetarisk master stock, forskellige toppings af sæsongrønt

Brød på surdejen Dronning MarGærethe, lavet med den champagne Martin fik galt i halsen ved Dronningens overraskelses-abdikationen

Vegetarisk dessert

Der vil være forskellige valg af drikkelse

Dette event er en del af Morgendagens Madtalenter

Hvordan ser fremtiden for dansk gastronomi ud? 

Copenhagen Cooking mener, at svaret ligger i de unge talenter, der ivrigt står klar til at overtage, videreføre og udforske de danske kulinariske traditioner. 

Når vi ser fremad, er det afgørende at støtte og opmuntre disse unge talenter i deres rejse mod nye gastronomiske højder. De repræsenterer ikke kun fremtiden for den danske madscene, men er også arvtagere af en stolt kulinarisk arv, der både skal bevares og udvikles. Med deres lidenskab, talent og visioner er de nøglen til at forme den næste æra af dansk madkultur.

Copenhagen Cooking hejser flaget for de unge talenter i restaurationsbranchen, der med passion og kreativitet vil fortsætte med at inspirere og fortrylle os med deres madglæde, håndværk og innovation. Vær med til at støtte dem i deres rejse og få et preview på fremtidens danske madscene når vi dækker op til årets store madfest 16. - 25. august 2024!

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

tirsdag 20. aug. 2024 kl. 18:00 - 19:30
Menu ekskl. drikkevarer
á 200,00 kr.
+ 23,00 kr.
tirsdag 20. aug. 2024 kl. 19:45 - 21:45
Menu ekskl. drikkevarer
á 200,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »