DDR, er naturligvis et ordspil med referencer. Det er både dét, det er, og dét, der er. Og så er det Ramen.
Det betyder i praksis, at den mad, som vi vil lave, skal sikre at både krop og sjæl fyldes op og man får energi til dagen og vejen.
Derfor tror vi på, at bruge det som naturen giver os: selvom ingredienser og råvarer måske ikke er pæne nok til vores butikker, har de rigeligt med god smag til os, derfor bruger vi alle de råvarer som produceres - og inden de kasseres. Aftenens fokus er altså på bæredygtighed og minimalt spild af gode råvarer.
Dine værter:
Vi er et par kokkeelever som efter hovedforløb på Kold College, har fundet godt i hinandens selskab med fælles gode ideer:
Martin, ambitiøs kokkeelev med sans for at videreudvikle ideer.
Instagram
Bernadatte, "verdens ældste kokkeelev", kreativ og vegetar længere end Martin har levet.
Instagram
MENU
Ramen på vegetarisk master stock, forskellige toppings af sæsongrønt
Brød på surdejen Dronning MarGærethe, lavet med den champagne Martin fik galt i halsen ved Dronningens overraskelses-abdikationen
Skovmærke-panna cotta med sommerens bær
Der vil være forskellige valg af drikkelse
Dette event er en del af Morgendagens Madtalenter
Hvordan ser fremtiden for dansk gastronomi ud?
Copenhagen Cooking mener, at svaret ligger i de unge talenter, der ivrigt står klar til at overtage, videreføre og udforske de danske kulinariske traditioner.
Når vi ser fremad, er det afgørende at støtte og opmuntre disse unge talenter i deres rejse mod nye gastronomiske højder. De repræsenterer ikke kun fremtiden for den danske madscene, men er også arvtagere af en stolt kulinarisk arv, der både skal bevares og udvikles. Med deres lidenskab, talent og visioner er de nøglen til at forme den næste æra af dansk madkultur.
Copenhagen Cooking hejser flaget for de unge talenter i restaurationsbranchen, der med passion og kreativitet vil fortsætte med at inspirere og fortrylle os med deres madglæde, håndværk og innovation. Vær med til at støtte dem i deres rejse og få et preview på fremtidens danske madscene når vi dækker op til årets store madfest 16. - 25. august 2024!
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev