Dessertmiddag med Summerbird

Præsenteres af Summerbird & TorvehallerneKBH

Glæd dig til et overflødighedshorn af lækre godbidder, når Summerbird i anledningen af Copenhagen Cooking byder dig velkommen til deres dessertmiddag på Festivalpladsen.

Dagens menu laves af naturens bedste og 100 % økologiske råvarer. Udover de søde sager hylder Summerbird også biodiversiteten og sætter fokus på sommerfuglenes betydning for vores natur.
Kom med til en middag, hvor chokoladefristelserne står i kø, og lær, hvordan du kan være med til at passe på vores sommerfugle.

Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH


Menu

Sparkling Summerbird
Sparkling, Amber-chokolade, Baerii kaviar, Piemonte Dragée & Amber Croquant
*
Den fuldkomne dessert
Vanilje iscreme, Chokolade sauce og Guayas mandler
*
Sommerfugl
Pure Amande
*
Heartland Flødebolle
Heartland flødebolle, Raspberry Red mandler, Strawberry mandler og friske bær
*
Summerbird Tasting
Petit Fours bestående af Amber, Pollock, Fleur de Orange, Piemonte & Mint

*
Lakrids Yuzu iscreme
Liqourice Yuzu iscreme & Liqourice mandler
*
Goodiebag



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 21. aug. 2021 kl. 12:00 - 14:00
Udsolgt
á 250,00 kr.
+ 21,00 kr.
lørdag 21. aug. 2021 kl. 15:00 - 17:00
Udsolgt
á 250,00 kr.
+ 21,00 kr.