Glæd dig til et overflødighedshorn af lækre godbidder, når Summerbird i anledningen af Copenhagen Cooking byder dig velkommen til deres dessertmiddag på Festivalpladsen.
Dagens menu laves af naturens bedste og 100 % økologiske råvarer. Udover de søde sager hylder Summerbird også biodiversiteten og sætter fokus på sommerfuglenes betydning for vores natur.
Kom med til en middag, hvor chokoladefristelserne står i kø, og lær, hvordan du kan være med til at passe på vores sommerfugle.
Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH
Sparkling Summerbird
Sparkling, Amber-chokolade, Baerii kaviar, Piemonte Dragée & Amber Croquant
*
Den fuldkomne dessert
Vanilje iscreme, Chokolade sauce og Guayas mandler
*
Sommerfugl
Pure Amande
*
Heartland Flødebolle
Heartland flødebolle, Raspberry Red mandler, Strawberry mandler og friske bær
*
Summerbird Tasting
Petit Fours bestående af Amber, Pollock, Fleur de Orange, Piemonte & Mint
*
Lakrids Yuzu iscreme
Liqourice Yuzu iscreme & Liqourice mandler
*
Goodiebag
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev