Vi inviterer til en dejlig og stemningsfuld aften, hvor gode råvarer, smagfulde vine og hyggeligt selskab går op i en højere enhed.
Glæd dig til en middag bestående af snacks, en 4-retters menu og en vinoplevelse med udvalgte dråber, hvor smagen af "alt det gode" fra Provence er i fokus.
Provence er årets venskabsregion ved Copenhagen Cooking 2025 — kendt for sin solrige natur, rige madkultur og kærlighed til enkle, gode råvarer. Under festivalen bringer vi Provence til København med smage, dufte og stemninger fra Sydfrankrig.
Din vært
Sans Souci er et sted, et køkken og en holdning. Der er ingen dikkedarer på vores tallerkener, men derimod en stærk tro på, at mad skal smage rigtig godt og et ordentlig glas vin aldrig har skadet nogen. På Sans Souci har vi kun et liv og det skal være sorgløst, når vi spiser, drikker og taler sammen.
Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr.
Snacks
Snegle med persille og hvidløg
Rose reje med citron
Friturestegt frølår med chili mayo
Forret
Foie gras terrin, med løg kompot og sylt
Mellemret
Creme ninon med champagne og kammuslinger
Hovedret
Grillet lam, grønne bønner og Ratatouille
Dessert
Æble tarte tatin med vanilje is
Vinmenu, vand og kaffe er inkluderet i prisen
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev