En festmiddag serveret i de klassiske traditioner for indisk tempel mad – af den slags, man ikke finder på restauranter. Arrangementet består af et måltid i flere serveringer med særlige retter, der næsten alle er plantebaserede, og som normalt tilberedes som ofringer i templer og derefter serveres for de troende. Oplevelsen ledsages af nuancerede forklaringer og rig mulighed for samtale og refleksion.
Dine værter
Appetite Studio er et kulinarisk designstudio. Vi hjælper med produktinnovation, markedsindsigt og ekstern research for fødevare- og drikkevareindustrien.
Appetite Studio blev grundlagt af Priya Mani, en prisvindende madforsker, kogebogsforfatter og designer. Priya vil designe oplevelsen sammen med sit studio team.
En rejse i seks serveringer, hvor hver ret repræsenterer et særskilt køkken fra forskellige regioner i Indien – med ikoniske retter, som traditionelt serveres i templerne i hver region. En kombination af salte, søde og aromatiske smage – en leg med dybe sanselige, men enkle retter – og helt uden de typiske klichéer om “karryretter”.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev