EKSTRA DATO! Fællesspisning & Foredrag: Udfordringen - På eventyr i Lofoten med Mette-Marie Madsen og Per Rasmussen

Presented by Holberggård

HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. Tag din partner, din ven, veninde eller nabo under armen og bliv inspireret mens I får noget godt at spise.

Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden.

Ca. kl. 19.30 starter aftenens oplæg. Efterfølgende finder I plads ved fællesbordene og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Måltiderne er overvejende vegetariske og laktosefri. Der er mulighed for tilvalg af kød. 

Vi lægger vægt på økologiske råvarer (ca. 80%). Vi prioriterer lokale leverandører, i det omfang årstiderne tillader det.

Prisen er kr. 195,- for oplæg og middag.


Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen. 


Om aftenens indlæg

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt.  

På grund af den store interesse og et udsolgt arrangement d. 31. januar gentager vi nu oplægget med de smukke fortællinger og billeder fra Lofoten.

En lille teaser fra oplægget:
Du vil opleve den vilde natur i Nordnorske Lofoten, når fjeldvandre Mette-Marie Madsen og fotograf Per Rasmussen udfordrede hinanden på stejle fjelde og i kajak  på smukke fjorde mere end 2000 km. mod nord. Du bliver taget med helt tæt på uovertruffen skønhed, drama, hvaler og ørne.

Maden serveres som deleretter ved fællesborde og vi mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af lækre råvarer i sæson.

Måltiderne vil have vægt på plantebaserede økologiske råvarer, og vi sigter efter at kun 20% af menuen baserer sig på animalske produkter.

 

Det er vores håb og ønske, at disse aftener kan bidrage til fællesskabet og styrke lokalområdet.

 

Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.

(OBS: tilmelding er bindende)

 

Vi glæder os til at se jer!

Strandgaardsvej 8, 4760 VordingborgAddress: Strandgårdsvej 8, 4760 Vordingborg

Read more: https://www.holberggaard.dk/sundhed/udfordringen
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.