Kun én aften. Kun 18 pladser.
Den 19. august indtager drengene fra 1628 på Bornholm København, med Alex Bak i spidsen, og inviterer til et overdådigt fisk- og skaldyrs pop up, hvor du inviteres til en uforglemmelig aften i havets tegn.
Fra det vilde Vesterhav til hovedstadens hjerte – menuen byder på det ypperste indenfor sæsonens fangst, serveret med kærlighed, ild og havgus. Forvent knivskarp teknik, rå charme og smage, der danser mellem det elegante og det uhæmmede. 10 serveringer inkl. vin.
Det bliver vildt. Det bliver salt. Det bliver kun én gang. Skal du med?
Din vært
Alex er 35 år gammel, forholdsvis nyudlært kok, og ny køkkenchef og partner på den nye Bistro og Vinbar i Rønne. Han er udlært under Daniel Kruse på Det Røde Pakhus i Rønne. Han var med i copenhagen cooking sidste år og synes det var en fed oplevelse og vil gerne prøve det igen i år. Alex er en del af acceleratorprogrammet Morgendagens Madtalenter og glæder sig til at poppe op i København for en aften.
Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr.
Menuen er en overraskelse.
Glæd dig til at opleve 10 serveringer med havets guld såsom østers, caviar, kammusling jomfruhummer, hummer og pighvar som nogle af højdespringerne. Vi går all in.
Inkl. vin og vand.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev