Restaurant Café & Øl-Halle og Arbejdermuseet inviterer under Copenhagen Cooking til et enestående arrangement med mad, drikke og foredrag.
Her kan du få historien om danskernes madpakkekultur, mens du får smagsprøver på forskellige perioders madpakker og skyller efter med stjernepilsner og en kryddersnaps lagret specielt til hovedstadens indbyggere og gæster. Bagefter kan du kaste dig over restaurantens store smørrebrødsbord.
Under foredraget serveres en række udvalgte smagsprøver fra forskellige perioders madpakker:
1.del: Arbejderne flytter til byen: Fedt og æg.
2. del: Kolonihave og 8-timers arbejdsdag: Tomater.
3. del: Krigs- og krisetider: Krigsfisk og strukket smør.
4. del: Køleskab og kvinden på arbejdsmarkedet: Kartoffel & mayonnaise
Drikke undervejs: Stjernepilsner og skovmærkesnaps
Læs mere om Arbejdermuseet her
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Foredrag, smagsprøver, 1 Stjernepilsner, 1 snaps og det store smørrebrødsbord.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev