Espehus Kro - Klassiske retter fra kroen

Præsenteres af Espehus Kro

Med Espehus Kro er køkkenchef Rasmus Lund Jonasson tilbage på Vestegnen, hvor han er født og opvokset. Han har tidligere styret København i Dronningens Tværgade, så tog han til New York med Claus Meyer og derefter arbejdede han tre år i Lombardiet. 

Espehus Kro hylder den traditionelle danske mad, men er ikke bleg for også at tage inspiration fra det franske bistrokøkken. Det er enkelt, vellavet og altid med sæsonens allerbedste råvarer. Det betyder blandt andet fisk fra kystnært fiskeri og grøntsager fra små sjællandske gårde.

Til langbordsmiddagen har Rasmus fundet en række klassikere frem fra kroen, som han glæder sig til at dele med med gæsterne omkring langbordet.


MENU 


Gulerødder med citronette, friskost, græskarkerner og syltede sager


Grillet kylling - urtesauce med urtesalat, grillet zuchini og gastric


Yuzutærte




Adresse: Strandesplanaden, 2660, Brøndby Strand, Danmark

En del af Det Længste Bord

Det Længste Bord er en begivenhed, hvor mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag mødes over et måltid. På tværs af landet skaber vi den største langbordsmiddag nogensinde. Målet er, at alle kan deltage og bidrage. Vi ønsker, at det er muligt for alle fra skolebørn til borgmestre, fra plejehjemsbeboere til Michelin-kokke at være med og byde ind. Fællesskabet, samværet, den gode madoplevelse og begejstringen for at samles mange om en unik begivenhed er den drivende kraft. I 2025 dækker Brøndby, Faaborg og Svendborg op til Det Længste Bord.

Læs mere om Det Længste Bord

GULT OMRÅDE
Lørdag 13. sep. 2025 kl. 18:00 - 21:00
á 225,00 kr.
GULT OMRÅDE
Lørdag 13. sep. 2025 kl. 18:00 - 21:00
Børnebillet (børn under 12 år)
á 113,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »