Fællesspisning på verdens bedste mandag

Presented by Hotel Saxkjøbing

QLF Valg event med Valgflæsk & Mælkeærter - nu med mænd!

Quality Lolland-Falster - QLF inviterer til Verdens Bedste mandag med en sjov og uhøjtidelig afslutning på en travl valgkamp på Hotel Saxkjøbing mandag d. 31.10. Konceptet er fællesspisning, quiz med præmier og til sidst slipper vi den politiske slutspurt fri med en uhøjtidelig snak over kaffen med lokale politikere. Få svar på de sidste spørgsmål inden krydset skal sættes. Aftenen er for både mænd og kvinder.

 

Alle er velkomne
QLF er medværter på Hotel Saxkjøbing nye initiativ Verden Bedste mandag d. 31.10. 2022 - dagen før Folketingsvalget. Kom og nyd den historiske lollandske egnsret Mælkeærter med sprødt Valgflæsk og en jordnær langbordssnak om politik, som slutspurt og nedtrapning på en hektisk valgkamp. QLF inviterer alle lokale kandidater til at sidde med ved bordene - både mænd og kvinder. 

 

QLF Valg Event - få det sidste ord i valgkampen
Vi laver altid valgets fedeste event :-), denne gang har vi inviteret mændene med indenfor. Vores valg event er et friskt pust i valgkampen - og langt fra de traditionelle paneldebatter. Her taler du 1:1 med politikerne, det er dig, der stiller spørgsmålene.

 

Tid:
Mandag d. 31.10. 2022 kl. 17.30.

Sted:
Teatersalen, Hotel Saxkjøbing, Torvet 9, 4300 Sakskøbing


Program
17.30: Ankomst - find din plads ved langbordene (dørene er åbne fra kl 17.10).
17.50: Velkomst Hotel Saxkjøbing / QLF
18.00: Mad
19.00: Quiz med præmier v/ QLF

19.45: Vi lukker op for politikken. Præsentation af kandidater (1 min til hver). Fri leg - valgsnak ved bordene. Find de kandidater, du vil “grille”.

 

Menu
Mælkeærter med sprødt (valg)flæsk, syltede rødbeder - prisen er kun 125 kr ex. drikkevarer. Der kan tilkøbes dessert og kaffe.

 

Du skal da med?

Tag venner, veninder, mænd, koner, kærester, naboer under armen - eller kom alene, der venter kun godt og sjovt selskab! Støt et fantastisk initiativ fra Hotel Saxkjøbing med “god mad på en helt almindelig mandag”, en mandag, der pludselig forvandles til Verdens Bedste Mandag!


Køb billet her:
Fællesspisning på verdens bedste mandag (madbillet.dk)
Eller i receptionen på hotellet.
Deadline fredag d. 28.10. kl. 14.00. 

Alle skal købe billet - også kandidater. Først til mølle - det bliver sjovt!

 

Kandidater:

Du bestiller selv billet, alle kan deltage. Alle kandidater er velkommen til at tage materiale med til salen/bordene, men står selv for oprydning bagefter. 
Hvis du er optaget af et andet arrangement og har svært ved at komme til kl 17.30, dukker du bare op, når du kan. Det vigtigste er, at vi får så mange med som mulig.

 

*Der tages forbehold for ændringer i menuen.

Om QLF
QLF er et borgerdrevet kvindenetværk med over 2.600 aktive kvinder, der med indre styrke og ydre stolthed tiltrækker og fastholder bosætning på Lolland-Falster. 

Det gør vi blandt andet gennem vores store netværksgruppe på Facebook og vores fysiske QLF Barer. Netværksgruppen QLF er for kvinder, det er her, vi tager imod og byder velkommen til tilflyttere. Vi bruger også gruppen aktivt som et stort netværk, som vi danner nye netværk ud fra. Alle, der er medlem af gruppen kan slå opslag op, hvis man vil bidrage eller søge hjælp fra netværket. Lolland-Falster Lovestorm er et super fint eksempel på et netværk, der er udsprunget fra og skabt i QLF - det er vi rigtig stolte af :-)

Menuen er: Mælkeærter med sprødt flæsk, syltede rødbederAddress: Torvet 9, 4300 Sakskøbing

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »