HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGÅRD med Mayanne Florman

Presented by Holberggård

HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. 

Hvis du vil vide mere om, hvordan din hest kan blive din guide i stedet for din modstander, så kom til fællesspisning tirsdag den 28. marts, hvor Mayanne Florman holder oplæg efter middagen.

På denne aften tager Mayanne dig med på en rejse, hvor hun vil dele nogle af de mange magiske oplevelser, hestene har givet hende. 

Mayanne fortæller om sit oplæg: ”Du vil få et helt nyt syn på hestenes mange forskellige evner og blive inspireret til at betragte din hests adfærd igennem nye briller – og tage imod den visdom vi kan modtage, hvis vi tør træde ind i hestenes univers.

Du vil ikke få svar på alle dine spørgsmål, fordi jeg mange gange slet ikke forstår, hvad det er hestene gør. Men ved at stå i det åbne, tage imod og lytte, så får jeg oplevelser der rækker langt ud over hvad min fantasi overhovedet kunne forestille sig.

I stedet for at opleve hesten som problemet, så vil du forstå hesten og dens signaler og blive hjulpet til at håndtere stress, angst, depression, traumer eller simple fysiske udfordringer i dig. Når du lader hesten være din guide, opdager du hvilken nænsom hjælper den er. Du begynder at forstå, hvor vigtigt det er at lytte til både hestens og dine egne kropslige signaler.”

Er du blevet nysgerrig på, hvilken visdom din hest har til dig?

 

Dagens oplæg starter ca. 19.30

Pris kr. 195,- for oplæg og middag. 
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.

(OBS: tilmelding er bindende)

Vi glæder os til at se jer!

 

 Address: Strandgårdsvej 8, 4760 Vordingborg

Read more: https://www.holberggaard.dk/mad-fllesspisnings-events
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.