Festaften for Fonden Dansk Gastronomi

Præsenteres af Fonden Dansk Gastronomi

Kom med til en helt særlig aften, når dygtige kokke fra hele branchen samles til en festaften for gastronomien, både som gæster og bag gryderne. På aftenen uddeler fonden også kokkenes egen hæderspris, Kokkenes Kok, som gives til en kok, der har ydet en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fremme dansk gastronomi.

Fondens kokke serverer en seks-retters menu, ledsaget af vine fra Theis Vine

Der vil yderligere være en spændende auktion med intet mindre end Timm Vladimir, som konferencier samt en sjov tombola med flotte præmier, generøst sponsoreret af vores samarbejdspartnere. Det bliver en aften, hvor branchen fejres sammen med branchen.


Menu

Snacks & bobler

Retter fra Fondens Kokke


Anita Klemensen, Studenterkilden

Confiteret kartoffel, cremede hjertemuslinger og kaviar


John Kofoed, Sortebro Kro

Fasan consommé, kråser, æbler, knoldselleri og foie gras

Dykfanget kammusling, indbagt med trøffel, misosmør og grillet citron


Claus Christensen, Den Lille Røde

Indbagt pighvar, spinat og hummersauce


Thomas Pasfall, Tangkrogen

Confiteret bryst af krogmodnet glad gris, sprøde kæber, stuvet kalvebrissel, syltet selleri og sauce blanquette med rygeost


Vivi Schou, tidligere Restaurant Babette

Vivi’s osteret


Steffen Villadsen, Sjette Frederiks Kro

Brunsviger med danske æbler, nødder og vaniljeis på creme double og kefir fra Unika


Kaffe & sødt

Mikkel Friis-Holm chokolade og kaffe


Prisen er inklusiv aftenens vine fra Theis Vine.



Adresse: Sortebro Kro, Sejerskovvej, Odense S

Læs mere på: https://www.thefoodproject.dk/projekter/fonden-dansk-gastronomi/
Festaften
søndag 3. nov. 2024 kl. 16:00 - 23:00
á 1.900,00 kr.
+ 142,50 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »