Kom med til en helt særlig aften, når dygtige kokke fra hele branchen samles til en festaften for gastronomien, både som gæster og bag gryderne. På aftenen uddeler fonden også kokkenes egen hæderspris, Kokkenes Kok, som gives til en kok, der har ydet en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fremme dansk gastronomi.
Fondens kokke serverer en seks-retters menu, ledsaget af vine fra Theis Vine.
Der vil yderligere være en spændende auktion med intet mindre end Timm Vladimir, som konferencier samt en sjov tombola med flotte præmier, generøst sponsoreret af vores samarbejdspartnere. Det bliver en aften, hvor branchen fejres sammen med branchen.
Menu
Snacks & bobler
Retter fra Fondens Kokke
Anita Klemensen, Studenterkilden
Confiteret kartoffel, cremede hjertemuslinger og kaviar
John Kofoed, Sortebro Kro
Fasan consommé, kråser, æbler, knoldselleri og foie gras
Dykfanget kammusling, indbagt med trøffel, misosmør og grillet citron
Claus Christensen, Den Lille Røde
Indbagt pighvar, spinat og hummersauce
Thomas Pasfall, Tangkrogen
Confiteret bryst af krogmodnet glad gris, sprøde kæber, stuvet kalvebrissel, syltet selleri og sauce blanquette med rygeost
Vivi Schou, tidligere Restaurant Babette
Vivi’s osteret
Steffen Villadsen, Sjette Frederiks Kro
Brunsviger med danske æbler, nødder og vaniljeis på creme double og kefir fra Unika
Kaffe & sødt
Mikkel Friis-Holm chokolade og kaffe
Prisen er inklusiv aftenens vine fra Theis Vine.