Kom med til en helt særlig aften, når dygtige kokke fra hele branchen samles til en festaften for gastronomien, både som gæster og bag gryderne. På aftenen uddeler fonden også kokkenes egen hæderspris, Kokkenes Kok, som gives til en kok, der har ydet en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fremme dansk gastronomi.
Fondens kokke serverer en seks-retters menu, ledsaget af vine fra Theis Vine.
Der vil yderligere være en spændende auktion med intet mindre end Timm Vladimir, som konferencier samt en sjov tombola med flotte præmier, generøst sponsoreret af vores samarbejdspartnere. Det bliver en aften, hvor branchen fejres sammen med branchen.
Menu
Snacks
Billecart salmon, Brut Reserve, Ay, Champagne
Retter fra Fondens Kokke
Anita Klemensen, Studenterkilden
Confiteret kartoffel, cremede hjertemuslinger og kaviar
2022 Riesling Trocken, MAGNUM, Weingut Wittmann, Rheinhessen
John Kofoed, Sortebro Kro
Fasan consommé, kråser, æbler, knoldselleri og foie gras
Dykfanget kammusling, indbagt med trøffel, misosmør og grillet citron
2016 Château du Tertre - Tertre Blanc - VdF, Château du Tertre, Margaux
Claus Christensen, Den Lille Røde
Indbagt pighvar, spinat og hummersauce
2022 Pouilly Fuissé - Tete de Cuvee, Château Fuissé, Bourgogne
Thomas Pasfall, Tangkrogen
Confiteret bryst af krogmodnet glad gris, sprøde kæber, stuvet kalvebrissel, syltet selleri og sauce blanquette med rygeost
2016 Viña Arana Gran Reserva - Rioja, La Rioja Alta, Rioja
Vivi Schou, tidligere Restaurant Babette
Vivi’s osteret med Arla Unikas Havgus 24 og lagret Havarti 2019 serveret med multebær, yuzu og brøndkarse
2021 Muscat Rivesaltes, Domaine Mas Amiel, Languedoc- Roussillion
Steffen Villadsen, Sjette Frederiks Kro
Brunsviger med danske æbler, nødder og vaniljeis på creme double og kefir fra Unika
2009 Niepoort Colheita - Port, Niepoort Vinhos, Portugal
Kaffe & sødt
Mikkel Friis-Holm chokolade og kaffe
Prisen er inklusiv aftenens vine fra Theis Vine.