Lørdag aften under frugtfestivalen afvikler Hotel Sakskøbing for 14. gang den store fællesspisning. Aftenen starter 18.30. Gæsterne sidder både teatersalen og samtlige hotellets restaurantstuer, der fortæller hver deres egen historie om den over 100 år gamle Kgl. Priviligerede Kro. I løbet af aftenen tænder vi op i bålfadene i haven, hvor man både kan danse og hygge i loungen eller spille bob. Der er plads til det hele.
Menu
Forret:
Hotellets varmrøgede laks med rygeostcreme, Clara Friis pære saltsyltede med pærebrændevin fra Vigmosegaard på Lilleø, sprødt rugbrød og urtesalat
Hovedret:
Grisebryst tilberedt langsomt i vild cider, serveret med Hasselbach kartoffel, selleripuré, frisk grønkål og Gråsten æbler, kartofler med urter og sauce af æblemost, grisefond og gastrik
Dessert:
Tærte af friske sveskeblommer fra Erik Lolle med mørk chokoladecreme, krystalliseret hvid chokolade og blommegelé
Drikkevarer købes i baren