Lørdag aften under Frugtfestivalen afvikler Hotel Saxkjøbing for 15. gang den store fællesspisning. Aftenen starter 18.30. Gæsterne sidder i både teatersalen og samtlige af hotellets smukke restaurantstuer. I løbet af aftenen tænder vi op i bålfadene i haven så man kan sidde og hygge sig her eller man kan danse og besøge baren i Lygten. Der er plads til det hele.
Menu
Forret:
Tatar af græsfodret okse fra Alsø med blommer, frisk glaskål, saltet æggeblomme, løvstikkemayonnaise og crumble af rugbrød
Salat af fennikel og pære med pærevinaigrette, ristede solsikkekerner, fast ost og kørvel
Hovedret:
Sprængt bryst af kylling fra Dalbakkegård med pommes Anna, sauce af kantareller og sauteret efterårskål med friske æbler
Dessert:
’Arme Riddere’ – briochebrød stegt med varme krydderier, serveret med pærer fra Lilleø og sabayonnecreme smagt til med pære eau de vie
Drikkevarer købes i baren