Fisk & spis på Nordhavnstippen

Præsenteres af Copenhagen Cooking

En bæredygtig og lærerig mad- og naturoplevelse

Sammen med lystfisker og madskribent Gordon Henriksen – bl.a. kendt fra tv – fiskes og spises der i solen, på det yderste af Nordhavnstippen.

Med udsigt over Øresund og de nordlige forstæder, dækkes der op til et af sommerens mest bæredygtige udendørs mad- og naturarrangementer. Her får du spændende viden om de lokale specialiteter, som findes lige under havoverfladen. Gordon giver en introduktion til hvordan havets goder selv kan fanges, hvad end der skal fisk, muslinger eller tang på menuen. Samtidig får man inspiration til nemme opskrifter som kan vække enhver appetit. Man kan også få hjælp til at tilberede fangsten, hvis der skulle komme noget på krogen.

Uanset om fangsten kommer i hus, så serveres der tre skønne retter sammensat af Pernille Vejrum, tidligere chefkok gennem 14 år hos Bistro Boheme, af lokale ingredienser både under og over havoverfladen. Der vil naturligvis også være mulighed for at købe kolde drikke på dagen.

Bemærk! Eftersom eventen er udendørs ved vandet anbefaler vi, at man tjekker vejrudsigten og påklæder sig derefter. 

Børn skal minimum være fyldt 12 år for at deltage.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

Rutevejledning:

Når man ankommer til Østersøvej 52 går man højre om skibsværftet ud mod vandet. Derefter drejer man til venstre og går ca. 300 meter, helt ud mod havnens yderste mole. Der vil være skiltning undervejs.

Grundet det lunefulde danske vejr forbeholder arrangøren sig retten til at aflyse, senest 24 timer før arrangementets start.

 


Menu

Ceviche på sæsonens fisk

Skaldyrsfade, fruit de mer, til deling family style

Sæsonens friskeste bær med god dansk fløde

 

Program:

Kl. 17.00 - 19.00

Der fortælles og fiskes fra kajkanten

Kl. 19.00 - 21.00

Middagen serveres ved langbord ud til havet




Adresse: Nordhavnstippen, Østersøvej 52, 2150 Nordhavn

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.