Med den bedste placering på Teglholmen, lige ud til vandet, vil vi til dette års Copenhagen Cooking Festival byde til middag under åben himmel. Køkkenchefen fra Roots gør klar til den helt store fiskebarbecue - med et strejf af spanske traditioner og et nik til det moderne nordiske køkken. Vores sommelier har sammensat en vinmenu af 3 særligt udvalgte glas der passer til maden!
ROOTS er en ny vinbar med fantastisk mad, og den smukkeste placering ved Teglhomen i Sydhavnen.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.
Fiskebarbecue - med et strejf af spanske traditioner og et nik til det moderne nordiske køkken.
Dertil vinmenu af 3 særligt udvalgte glas.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev