Folkekøkken med Timm Vladimir & hemmelig gæstekok

Præsenteres af Timm Vladimirs Køkken

Kom med, når Timm Vladimir byder på folkekøkken med hemmelig gæstekok.

Det bliver hyggeligt og det bliver lækkert! Det kan allerede nu garanteres.
Langbordene kommer op, med vilde markblomster på bordene og masser af gumsede retter, som altid bliver serveret sammen med fantastiske vine, Timm Vladimirs Bryghus' eget small batch craft beer eller velsmagende cocktails.

Menuen arbejdes der i skrivende stund på - en spændende gæstekok kommer på besøg, er tager et par af sine klassiske signaturretter med - og så laver Timm også et par af sine.

Så der er altså lagt i den gastronomiske kakkelovn til en skøn sommeraften med god mad, hygge og fantastisk stemning i madskoler i Valby.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr

Vi ses!


Menu

De sidste ingredienser til menuen er ved at blive samlet. Menuen kommer i sin helhed til at bestå af en miks mellem gæstekokkens og Timm Vladimirs klassiske signaturretter.

Dertil serveres drikkevarer i form fantastiske vine, Timm Vladimirs Bryghus' eget small batch craft beer eller velsmagende cocktails.Adresse: Timm Vladimirs Køkken, Skolegade 19, 2500 Valby

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 19. aug. 2022 kl. 18:00 - 23:55
á 795,00 kr.
+ 20,00 kr.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »