Folkemødemiddagen 2024 - Lolland-Falster på menuen

Presented by Madens Folkemøde

Folkemødemiddagen er udsolgt - der var rift om billetterne. Der kommer muligvis lidt flere billetter i salg i ugen op til middagen, så følg med på vores facebook-side. Men ellers anbefaler vi de andre dejlige middage, vi tilbyder fredag aften.

Folkemødemiddagen 2024 sætter Lolland-Falster på menuen og præsenterer på nogle af de mange delikatesser, som lokalområdet har at byde på; nye kartofler og asparges, jordbær, lokalskudt vildt og meget mere. 

Middagen er Madens Folkemødes officielle festmiddag og afholdes i den smukke lade på Engestofte.

Middagen indledes med velkomsttale af Borgmester Simon Hansen, Guldborgsund Kommune og Kasper Fogh Hansen, bestyrelsesformand i Madens Folkemøde.

Årets Folkemødetale afholdes af forfatter, restauratør og tv-vært Adam Price.

FOLKEMØDEMENU: 

  • På bordet: Søndersø-brød fra Pabst Bakery, kyllingelevermousse lavet af kyllinger fra Dalbakkegaard samt Loke-friskost og saltet smør fra Arla Unika.
  • Gonzalez Feilbergs vildtsommergryde med quenelles af lokalskudt sommerbuk i sauce velouté med asparges, kartofler og ærter fra Gårdbutikken Marielyst.
  • Udvalgte oste hentet på Madens Folkemødes madmarked; Brie fra Møn fra Hårbølle Mejeri. Tange Sø Ost fra Mammen Mejerierne. Sirius fra Arla Unika. Serveres med lokalt tilbehør.
  • Nysted Bageris jordbærtærter med lokale bær

Prisen for menuen er 375 kr. og inkluderer postevand. Vin, øl og ikke-alkoholiske drikke kan købes i baren. 

Tak til Arla Unika for at bidrage med lækre mejeriprodukter til hele menuen, og Lidl Danmark for at bidrage med den prisbelønnede Tange Sø Ost fra En Bid af Danmark-sortimentet.Address: Madens Folkemøde (Laden), Søvej 10, 4930 Maribo

Read more: https://www.madensfolkemode.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.