Forårsplatte med ølmenu fra Nørrebro Bryghus

Præsenteres af Restaurant Kronborg

Restaurant Kronborg har, i anledningen af Copenhagen Beer Week, komponeret en lækker forårsplatte med stamgæsternes favoritter, bl.a. deres hjemmebagte tarteletter, som vandt danmarksmesterskabet i tartelet 2021, og deres populære pandestegte rødspættefilet, som Berlingskes anmelder Søren Frank udnævnte til ’byens bedste’.
Brygmester Michael Rahbek fra Nørrebro Bryghus har sammensat en ølmenu, der supplerer platten på bedste vis, bl. a. med bryghusets nye satsning: New England IPA.

Restaurant Kronborg drejer sig om hygge og hjemmelavet mad baseret på gode råvarer.
Det er teamets mål at servere klassisk dansk smørrebrød, der smager godt og ligger behageligt i maven, drikkevarer af høj kvalitet og kaffe brygget med omhu. Alt sammen i hyggelige lokaler, hvor gæsterne føler sig velkomne og har det rart.
Kort sagt: Et sted, hvor vi gerne selv ville være gæster, når vi holder fri.

Pris 469 kr. Inkl. Gebyr.

Følg Restaurant Kronborg på:
Facebook
Instagram

Følg Nørrebro Bryghus på:
Instagram


Menu

Karrysild med 'smilende' æg
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Kronborgs gravad laks med limecreme
-
Ribbensteg med rødkål og "surt"
Tartelet med høns i asparges
-
Hø-ost med kompot

Ølmenu komponeret af Michael Rahbek, brygmester hos Nørrebro Bryghus

Stuykman Weissbier

Ravnsborg Rød

New England IPA



Adresse: Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 København K

En del af Copenhagen Beer Week

Følg Copenhagen Beer Week her: 
Facebook 
Instagram 

 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »