Sammen laver Caroline Baerten, Alice Decourt, Mette Dahlgaard og Kamilla Seidler en lækker middag spækket med lokale råvarer direkte fra marken.
Som gæst vil du før middagen blive inviteret på en gåtur i marken hos Godis Grønt og lære om hvordan der laves fødevarer med metoder der sikrer vores fremtid. Herefter samles alle til langbordsmiddag i den skønne natur. rounded by beautiful nature.
Caroline Baerten er ejer og visionen bag Humus x Hortense, en bæredygtig fremtidssikret haute cuisine restaurant i Bruxelles. Menuudvikling, Menu development, creator of botanical cocktails and selection of natural wines through the lens of individual and planetary well being. Hendes restaurant fik en Michelin Green Star i 2021.
Du kan læse mere om Food Shift der også står bag arrangementet her.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Menuen fastsættes af kokke i samarbejde med Godis Grønt og afhænger af, hvad der er på marken. Men vi lover I bliver mætte!
Drikkevarer er inkluderet (velkomstdrink + tre glas derudover)
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev