Fra jord til bord - middag i det grønne hos Godis Grønt

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Under Copenhagen Cooking kan du være med til en særlig fundraisingmiddag for fremtidens jord og Foodprint Nordic. Temaet for middagen er 'fra jord til bord', og menuen tilberedes af topkokke fra Danmark, Belgien og Italien.

De fire kvindelige topkokke Sara Levi, Alice Decourt, Mette Dahlgaard og Kamilla Seidler deler ud af deres bæredygtige viden og går sammen om en smagfuld middag spækket med lokale råvarer direkte fra marken.

Før middagen er du inviteret på en gåtur i marken hos den lokale økologiske gård Godis Grønt, hvor du lærer om, hvordan der laves fødevarer med metoder, der sikrer vores fremtid. Herefter samles alle til langbordsmiddag under åben himmel i idylliske omgivelser.

Middagen er en fundraiser for not-for-profit organisationen Foodprint Nordic, der arbejder for at skalere regenerative landbrug i Norden. Læs mere om Foodprint Nordic her.

Mød aftenens kokke:

Sara Levi er født og opvokset i Rom og har en livslang fascination af mad samt et diplom fra A Tavola Con Lo Chef Culinary Academy i Rom. Nu arbejder Levi som en del af teamet for Rome Sustainable Food Project på The American Academy i Rom; en 'hidden gem' som end ikke mange romere kender til. Med et lille team af kokke er missionen at skabe dejlige måltider for det fællesskab af kunstnere og studerende, der bor i den smukke 130 år gamle institution. 

Alice Decourt er medejer af restauranten Erba Brusca, en 'fra jord til bord' og særdeles bæredygtig restaurant i Milano, hvor fokus er på bæredygtige fødevarer og miljøvenlige arbejdsmetoder. Derfor samarbejder de også primært med små og lokale leverandører.

Mette Dahlgaard er direktør og gastronomisk chef hos Falsters Kyst, som består af Pomle Nakke, Kongsnæs og Hesnæs Havn Bageri & Spiseri. Tidligere stod hun blandt andet i spidsen for den grønne restaurant Gemyse i Tivoli og har mange års erfaring indenfor fødevarebranchen.

Kamilla Seidler er køkkenchef på Restaurant Lola på Christianshavn og er en inspirerende leder, der fokuserer på bæredygtige måltider og løsninger. Tidligere har Kamilla arbejdet på en trestjernet Michelin-restaurant i Spanien, hvor hun har haft 80 medarbejdere under sig.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Menuen fastsættes af kokke i samarbejde med Godis Grønt og afhænger af, hvad der er på marken. Men vi lover I bliver mætte!

Drikkevarer er inkluderet (velkomstdrink + tre glas derudover)



Adresse: Godis Grønt, Blæsenborgvej 9, 4320 Lejre

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.