Kom med indenfor, når Vores Franske inviterer til en aften med fokus på samspillet mellem mad og vin - og lidt ekstra
Ejerne af Vores Franske er meget passioneret omkring mad og ærlig vin, og har netop udgivet kogebogen "Bogen om ærlige vine", hvor man lærer at lave mad til vin! Bogen har også læring om natur, øko og biovine, portrætter af vinbønderne og et par prominente gæstekokke samt meget andet.
Til Copenhagen Cooking tilbydes live version af "Le Bon Mariage" - det perfekte ægteskab mellem vin og mad (Samt et par ord om bogen).
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Følg Vores Franske på - instagram
Sprød and i panko med sort trøffelmayo
Minitoast med andemousse og bolchebeder
Vores nøddeblanding med rosmarin og lime
-
Mormor Onglet med hjertesalat og crouton
-
Galette de Godthåbsvej
-
Tre oste med økologisk marmelade
Menuen serveres med tre glas ærlig vin
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev