Frederiksberg Høstfest: Meyers Madhus x Drys

Præsenteres af Copenhagen Cooking

På Nørrebrogade ligger Meyers Madhus, som er en madskole og et hus, der laver kogebøger, udvikling, rådgivning og events. Sammen med bynære landbrug Drys, står de for en skøn menu til dette års Frederiksberg Høstfest.

OBS: bemærk at lokationen er blevet ændret til Bispeengbuen grundet vejret.

Meyers Madhus slog dørene op i 1999 og har siden lavet kurser i alle aspekter af madlavning for både børn og voksne. Madhuset bidrager også i projekter, som Claus Meyers fond ’Melting Pot’ medvirker i. Melting Pot stræber efter at skabe social forandring med mad som middel og er lige nu partner i et projekt, som har startet en madskole for unge i Marrakech i Marokko. Menuen til denne langbordmiddag er inspireret af madhusets rejser til Marrakech.

Drys er et bynært økologisk landbrug på 1 hektar på Grantoftegård i Ballerup, som dyrker grøntsager og urter i faste bede, har et minimalt forbrug af diesel og forstyrrer jorden så lidt som muligt for at bevare balancen i det vigtige mikroliv i jorden. Drys har en kundeklub for private og sælger i øvrigt til restauranter og kantiner.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

Kødet serveres separat, og vegetarer kan således sagtens nyde denne menu

Forret
Det spæde og sprøde fra ’Drys’ med yoghurt-dressing, spidskommen og ristet bakskuld.

Hovedret
’Shlada arobiya’
Et væld af solmodne tomater med saltet agurk, oliven, rødløg og anis-isop
Slaw af Harissa-fermenteret kål, grillet kål og bornholmske linser

’Tangia’
Lam braiseret med safran, gurkemeje og hvid peber
Bagte løg, hvidløg og courgetter med grønne bønner, couscous og dressing med saltsyltet citron

Dessert
Marokkanske kager & Mynte-te



Adresse: Frederiksberg Høstfest, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.