Frederiksberg Høstfest: Øens Spisested x Palle Rasmussen

Præsenteres af Copenhagen Cooking

OBS: BEMÆRK AT LOKATIONEN ER BLEVET ÆNDRET TIL BISPEBUEN GRUNDET VEJRET.

På Holmbladsgade på Amager ligger Prismen, som er et lokalt sports- og kulturhus, der huser Øens Spisested. Sammen med deres ultralokale leverandører står Øens Spisested for en treretters menu til dette års Frederiksberg Høstfest.

Øens Spisested er et samlingspunkt for både lokale Amagerkanere, men er i lige så høj grad for beboere fra Københavns andre bydele. Mandage og tirsdage åbner spisestedet op for fællesmiddage med deres MADKLUB. Her serveres dagens ret ud fra lokale råvarer i sæson. Torsdag – Lørdag kan du gå ombord i deres Øen rundt-menuer bestående af 3 eller 6 serveringer med råvarer fra hele Amager. Øens Spisested serverer enkle, velkomponerede og prisvenlige retter. Menuen skifter hver uge og afspejler altid sæsonens ultralokale råvarer. De tager selv på Amager Fælled for at sanke årstidens urter og på boldbanerne ved Kløvermarken plukkes sæsonens bær. Fisken kommer fra Øresund, råvildtet fra Vestamager og fjerkræ stammer fra reguleringen af fugle i Københavns Lufthavn. Mere lokalt kan det næsten ikke blive.

Palle Rasmussen er erhvervsfisker i Dragør, hvor han stævner ud og fanger sæsonens fisk i sin båd Marina. Grøntsagerne leveres af Dirch Riber fra Gartneriet D. Riber i St. Magleby på Amager, mens duerne kommer fra Einer Lindgreen fra Ullerup.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

Snack: Røget ål fra Saltholm
Grillet squash fra st. Magleby - gammel knas - blomkåls creme - syltede rosenblade fra sydvest pynten
Græskar fra Amager - espresso - nødder 
Makrel fra Sundet - vild peberrod - Troldhedeaske creme 
Dådyr ryg fra Kalvebod fælled - dansk wasabi - syltede asier 
Fermenteret gulerod -  pastinak - røget due bryst

Menuen kan ændre sig efter, hvad der er tilgængeligt på det specifikke tidspunkt.



Adresse: Frederiksberg Høstfest, Bispebuen 20, 2000 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.