Frederiksberg Høstfest: PopUp Oyster Bar x Fiskerikajen

Præsenteres af Copenhagen Cooking

På Store Regnegade i indre København ligger PopUp Oyster Bar, der ved dette års Frederiksberg Høstfest er gået sammen med Fiskerikajen om at skabe en menu med de bedste råvarer fra havet.

OBS: bemærk at lokationen er blevet ændret til Bispeengbuen grundet vejret.

PopUp Oyester Bar er en dedikeret østersbar i København, hvor du både kan møde det klassiske take på østersserveringer men også opleve nyskabelse og forfinelse udi nye og alternative smagssammensætninger. PopUp Oyster Bar får leveret deres østers fra Danmark, Frankrig og Canada, hvilket betyder at kvaliteten er helt i top. Restauranten serverer udover østers også forskellige mindre snacks og går kompromisløst til værks, når det kommer til deres cocktails, vine og champagnen der serveres til maden.

Fiskerikajen har siden 1999 leveret fisk og skaldyr af højeste kvalitet til både private og restauranter. Passionen for de rene råvarer og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet er det, der driver folkene bag. Fiskerikajen arbejder ud fra deres mantra ’Respekt for havet’ og støtter det skånsomme kystfiskeri.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

Forret:
Østers med sæsonens bedste råvarer

Yderligere østers kan tilkøbes direkte fra restauranten på aftenen.

Hovedret:
Skaldyrsfad / Fruit de Mer

Dessert:
Sæsonens koldskål



Adresse: Frederiksberg Høstfest, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.