Frederiksberg Høstfest: Bjørnekælderen x Fiskerikajen

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Selvom istandsættelsen af Bjørnekælderens lokaler på Frederiksberg Allé 55 er i fuld gang, kan du allerede ved dette års Frederiksberg Høstfest få en forsmag på, hvad restauranten har at byde på. Bjørnekælderen har taget vennerne fra Fiskerikajen under armen og står sammen for en 3-retters grill-menu med fokus på bæredygtigt fiskeri.

Bjørnekælderen på Frederiksberg Allé åbner i 2021 med køkkenchef Mads Dalsborg i spidsen. Mads har tidligere svinget gryderne på bl.a. Mondän og Bistro panpan i ZOO, og han er med resten af holdet netop nu i gang med forberedelserne til en åbning senere på året. Menuen på Bjørnekælderen vil bestå af moderne fortolkningerne af smørrebrødet, samt retter med udgangspunkt i det franske køkken med et væld af nordiske råvarer, der giver et moderne twist.

Fiskerikajen har siden 1999 leveret fisk og skaldyr af højeste kvalitet til både private og restauranter. Passionen for de rene råvarer og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet er det, der driver folkene bag. Fiskerikajen arbejder ud fra devisen ’Respekt for havet’ og støtter det skånsomme kystfiskeri.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfru olivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.


Menu

Forret:
Kammuslinger, tilberedt på hø, i egen skal, med selleri, yuzu og brunet smør.

Hovedret:
Hel grillet pighvar, sommerkål med Gammel Knas og vinaigrette på brunet smør og champagne. Kartoffelsalat med porre og løvstikke.

Dessert:
Islagkage I 2 lag.
1 lag – solbærsorbet tilsmagt med yuzu
2 lag – iscreme på brunet smør og vanilie



Adresse: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.