Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly Serverer lækre cortado´er og chokolademælk i slutningen af middagen
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Frederiksberg Høstfest præsenteres i samarbejde med AB Catering, BC Catering og INCO.
Din vært
Henrik Jyrk har 25 års erfaring med madlavning og har blandt andet været huskok i Go' morgen Danmark på TV2, dobbelt vinder kokkekonkurrencen 'Sol over Gudhjem' 2016 og 2017 og har også haft en række restauranter.
I tilfælde af dårligt vejr ...
Vi håber på solskin, ellers ses vi i K.B. Hallen. Beslutningen træffes 1-3 dage før og du får direkte besked.
Bemærk at prisen er eksklusiv billetgebyr.
Fra Henrik Jyrk kan du forvente en 3-retters menu, der er gennemsyret af hans diverse erfaring med madlavning.
Menuen vil have et særligt fokus på årets hovednavn; løg!
Og vil være kreeret af årstidens friske, velsmagende råvarer, der skaber hans spændene retter.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev