Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly
Serverer lækre cortado´er og chokolademælk i slutningen af middagen
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Frederiksberg Høstfest præsenteres i samarbejde med AB Catering, BC Catering og INCO.
Din vært
Dolores er Carlsberg Byens verdensborger, som bruger hele verden som gastronomisk legeplads. I køkkenet arbejder vi efter ét dogme – råvarerne skal være fantastiske!
Funga farm
Funga Farm er en innovativ dansk virksomhed, der dyrker lækre, lokale svampe, som nogle af de bedste restauranter har på menuen. De udnytter cirkulære principper ved at upcycle restprodukter som kaffegrums og savsmuld, hvilket transformerer spild til værdifulde fødevarer. Glæd dig til at smage deres bidrag til en grønnere fremtid.
I tilfælde af dårligt vejr ...
Vi håber på solskin, ellers ses vi i K.B. Hallen. Beslutningen træffes 1-3 dage før og du får direkte besked.
Bemærk at prisen er eksklusiv billetgebyr.
Snack
Surdejsbrød med mariagertobamel og svampe smør.
Forret
Tomat carpaccio med figenblads olie, syltet citron, syltede løg og basilikum.
Hovedret
Forskellige svampe fra Fungfarm med blomme og karamelliserede løg-barbecue.
Kartoffelsalat med radisser og purløg.
Salat med senneps og honning-vinaigrette.
Dessert
Ymer fromage med yuzu, blåbær og havre crumble
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev