Frederiksberg Høstfest: Meyers Deli x Besøgsgården Saxenhøj

Præsenteres af Copenhagen Cooking

På Gammel Kongevej ligger Meyers Deli, der siden 2005 har sørget for velsmagende mad og bagværk til lokalområdet. De er igen i år med til Frederiksberg Høstfest og vil i samarbejde med Besøgsgården Saxenhøj kreere en skøn 3-retters menu.

Meyers Deli er et lokalt spisested midt på Frederiksberg. Her laver de enkle og velsmagende måltider fra bunden – både til morgen, middag og aften. Køkkenet er helt tæt på naturen, hvor sæsonerne er rettesnor og økologi og dyrevelfærd er i centrum. Meyers Deli topper gerne menuerne med egenproduktion fra Meyers af charcuteri, laks, eddike, frugt og most.

Besøgsgården Saxenhøj har siden 1999 været drevet som økologisk landbrug. Gården drives af Guldborgsund Handicap, hvilket betyder at borgere med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser hjælper til med at fodre dyrene, dyrke grøntsager og sælge kød og afgrøder i gårdens butik. Claus Meyer og Hotel Sakskøbing har lejet 2 hektar af gårdens jord. Her dyrker gartner Maria Birna Arnardóttir mere end 100 forskellige afgrøder.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år. • I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfru olivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.


Menu

Forret:
Grillede porrer med brunet smør, kapers, skalotteløg, citronskal og hasselnødder - toppet med ølandscroutons og brøndkarse

Hovedret:
Okse tykkam. Variation af kål med løgkarse, syltede svampe & syrlige æbler. Nye danske kartofler med smør og krydderurter

Dessert:
Hindbærsnitte. Hvid chokoladeganache, syltede sensommerbær, estragonknas og lakridssirup



Adresse: Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.