Frederiksberg Høstfest: Sans Souci x Fjord Seafood

Præsenteres af Copenhagen Cooking 2024

Dine værter
Sans Souci glæder sig over at være med ved høstfesten igen i 2024. Køkkenchef Christoffer Brinck og hans dygtige team af kokke og elever har lagt sig i selen for at skabe en menu der hylder sommerens mange dejlige råvarer. Vi ved at det lyder banalt, men hos Sans Souci er vi til stadighed fokuseret på at skabe unikke madoplevelser baseret på markedets bedste råvarer og solidt gastronomisk håndværk. På Sans Souci har vi kun et liv og det skal være sorgløst når vi spiser, drikker og taler sammen.

Fjord Seafood er vores dedikerede og værdsatte leverandører når det kommer til fisk og skaldyr. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så passionerede mennesker som man finder hos Fjord Seafood. Her sætter man hver dag en ære i at finde de bedste fisk og skaldyr fra hele verden. Fjord Seafood har direkte forbindelse til alle danske fiskeriauktioner, så de kan altid levere dansk fisk og skaldyr af højeste kvalitet. Vi er stolte over at kunne præsentere dem som samarbejdspartnere til Høstfesten 2024.

Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen. 

I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet i ly for regnen. Beslutningen træffes tre dage før og du får i så fald direkte besked.

Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.



Adresse: Frederiksberg Allé, 2000 Frederiksberg, Danmark

MENU

Forret
Tatar af okse med estragon, sennep, ribs og karse 

Hovedret
Grillet fisk
Kartoffelsalat med radiser
Salat med grillet kål, sommergrønt og pistacie

Dessert
Yoghurtmousse
Danske jordbær og hvid chokolade

NYHED – Høstmenu til børn fra Haver til Maver

Som noget nyt i år tilbyder Haver til Maver en gør-det-selv børnemenu, som I kan tage med til Høstfesten! Brug ventetiden før middagen på Frederiksberg Allé til at lave mad med hele familien i Haver til Mavers udekøkken i deres fantastiske skolehaveunivers i Frederiksberg Have.

Sammen med et par af Haver til Mavers dygtige kokke bliver I guidet igennem tilberedelsen af et lækkert, børnevenligt grønt måltid med særlig fokus på kål. Hele familien kan deltage i madlavningen.

Bagefter kan måltidet tages med til Høstfesten og nydes i ladcyklen eller på et picnictæppe på alléen, mens far og mor nyder en lækker 3-retters høstmenu ved langbordet. Husk at medbringe egne to go-bøtter og service.

Hent jeres billetter til 100 kr. + billetgebyr her. Bemærk, at I kun skal købe billetter til det antal måltider, I vil tilberede. Hvis forældrene ikke spiser med, så køb kun billetter til børnene.

Du kan også besøge Haver til Mavers skolehave og lave mad med hele familien søndag 18. august til frokost eller aftensmad.

Haver til Maver driver gastronomiske skolehaver, hvor alle 4. og 5. klasser fra skolerne på Frederiksberg deltager i en skolehavesæson hvert år. Her lærer de om vejen fra jord til bord til jord og at lave skønne grønne retter af de grøntsager, de selv har dyrket.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.