Fyldig klimavenlig tapasanretning med et strejf af efterår
Præsenteres af 73 Strandgade Vinbar & Butik og KlimaFestlig Mad
Kom og smag vores klimavenlig menu på 73 STRANDGADE VINBAR & BUTIK i hele uge 37!
Vi byder på en lækker klimavenlig tapas anretning med fokus på smag, sundhed og en snert af det kommende efterår:
Japansk Hokkaido- & Shiitakesuppe med miso og sesamolie Silkeblød, varm suppe med shiitakesvampe, kartoffel og miso, afsluttet med et strejf af ristet sesamolie.
Kold Brandade med Torsk, pecorino, brændt porre og olivenolie Frisk, kold brandade med cremet torsk, nøddeagtig pecorino og syrligt brændt porre. Olivenolie tilføjer rundhed og balance.
Kantarel “Ceviche” med citroncreme og sprødt brød Syrlige citronmarinerede kantareller vendt med let cremefraiche og serveret med sprødt brød.
Der kan købes vin, øl, cocktails - både med og uden alkohol - samt andre drikkevarer fra vores menukort.
Ifm. dette event og denne ret, kan vi desværre ikke tage hensyn til allergier.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på booking@73strandgade.dk.
Den grønne tallerken er et festfyrværkeri af smag og farver. En middag, hvor nyhøstede danske råvarer spiller hovedrollen, skaber en særlig stemning omkring bordet. Og så er den grønne fest på tallerknen godt for både din sundhed, vores natur og klimaet.
Hver kok og køkken sit speciale og de enkelte spisesteder fremtryller hver deres retter og menuer. Det giver dig muligheder for at få lige præcis den spiseoplevelse, du har lyst til.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.