Gadefest i Nordvest

Præsenteres af Netværk Nordvest

Nordvest bliver forvandlet til en spektakulær gadefest. Eventet er en fejring af vores kvarters mangfoldighed og kreative energi, designet til at forene beboere, besøgende og erhvervsdrivende i en festlig og farverig atmosfære. Fra det øjeblik gæsterne træder ind, vil de blive mødt af kunsthåndværkets fine detaljer, smagssensationer og tonerne af medrivende musik. Aftenen kulminerer med Rødder x Fire Tyves langbordsmiddag under åben himmel, hvor gæsterne kan dele et måltid og historier. Gadefesten i Nordvest er ikke blot en begivenhed; det er en manifestation af hvad vi kan i fællesskab. Tag din familie og venner under armen og oplev hvad Nordvest har at byde på.

Din vært:
Netværk Nordvest arbejder for, at vores bydel er et attraktivt kvarter at være BESKÆFTIGET, BEBOER OG BESØGENDE i.

Vores mission er at skabe et lokalt netværk som:
Udvikler og medskaber fællesskab på tværs af brancher og lokale aktører.
Kæmper for diversitet da vi mener at det skaber bedre løsninger.
Sikrer tanker og handling for bæredygtighed, da det er fundamentet.

Netværket består af repræsentanter fra mange brancher – mad, kultur, design, håndværk, produktion og meget andet. Vi arrangerer løbende møder med praksisnære temaer. Vi udvikler projekter, der styrker den enkelte og Nordvest som helhed. Vi planlægger fælles aktiviteter for netværkets deltagere, områdets beboere og gæster udefra.

Facebook

Det praktiske:
Gadefesten i bydelen bliver holdt lørdag d. 17. august 2024 fra kl. 12-21 i forbindelse med Copenhagen Cooking. Kl. 12 vil gadefesten blive skudt i gang med boder med kunsthåndværk fra lokale kunstnere og kreative væresteder. Samtidig vil der være et madmarked med lokale smagsprøver og uddeling af opskrifter. Her kan man få sine sanser aktiveret og få lov til at smage på Nordvest. Kl. 17.30 vil gaden blive forvandlet til en langbordsmiddag i samarbejde med Copenhagen Cooking.

I tilfælde af regn...
Bring en paraply og varmt tøj - vi er der i regn og slud.Adresse: Bygmestervej, 2400 København NV

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Det er gratis at deltage til dette event. Mad og drikke kan købes til arrangementet.

Oplevelsesmadboder: Smagen af Nordvest
Ved vores oplevelsesmadboder vil du blive inviteret på en kulinarisk rejse gennem Nordvests mangfoldige smagslandskaber. Disse boder er ikke bare madstationer, men levende fortællinger, hvor lokale deler både smagsprøver og de passionerede historier bag deres retter.


It is free to participate in this event. Food and beverages can be purchased at the event.

Experience Food Stalls: The flavour of Nordvest
At our food stalls you will be invited on a culinary journey through the diverse flavours of Nordvest. These stalls are not just food stations, but living stories where locals share both tasting samples and the passionate stories behind their dishes.


lørdag 17. aug. 2024 kl. 12:00 - 21:00