SOMMERMENU
Vælg selv
Forret - pizza/pasta - dessert
SOMMERMENU
Vælg selv
Forret - pizza/pasta - dessert
3 retters menu & en lille overraskelse.
Vores 3 retters sæson menu skifter hele tiden og kan skifte dagligt.
Både grønsager og kød er meget forskellige i smag og struktur fra dag til dag, og køkkenet tager højde for dette i den endelige menu sammensætning.
ZUPPA DI PESCE
Tomatiseret fiskesuppe
*
CARPACCIO DI MANZO CON FINOCCHIO E PARMIGIANO-REGGIANO
Oksecarpaccio med fennikel og parmesan ost
*
POLLASTROBOCCA ALLA ROMANA
Unghanebryst saltimbocca med parma skinke og salvie
*
GELATO E FRUTTA
Is og frugt
HANOI - DET GAMLE KVARTE OG MAD-TOUR
FORRET
Pho bò - oksekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med friske krydderurter, lime, sauce og bønnespirer.
MELLEMRET - 3 SLAGS FINGERMAD
1. Cha giò - stegte forsårruller
Vietnamesisk stegte forårsruller; hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske
Bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.
2. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af kylling skovøresvampe, krydderurter og løg.
3. Ca hoi cuon nam - friske ruller med laks
Friske ruller med laks, mango, lolo bionda og friske urter.
HOVEDRET
Cha cá Ha Noi - grillet havaborre på støbejerns tallerken fra Hanoi-byen
Lokal fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat og rispandekage.
DESSERT
Kem trái cây
Is med torvets friske tropiske frugter.
Yucatán-rejer : Rejer – tomat – hvidløg – koriander
BBQ Ribs : Caspers BBQ – Ribs fra de sødeste grisebasser
Chicken Adobo : Kylling – appelsin – lime – hvidløg - chili
Sweet potato fries
Coleslaw
Key lime pie : Lime – kiks – fløde
MENU PARMIGIANO
Gnocco fritto con salumi della bassa, coppa di Parma, prosciutto di Parma
-Fritteret brød med salame, coppa, samt en parmaskinke ekstra lang modning (2 år)
Tortello alla Parmigiana
-Hjemmelavet fyldt pasta med ricotta, friske krydderurter og parmesan.
Maiale nero in chiave emiliana, pomodori confit e radicchio saltato
-Sortfodsgris (Iberico) på emiliansk vis med konfiterede tomater og radicchio
Semifreddo zabaione con nocino e flanella di nocciole
-Sabayonne-parfait med nocinolikør (valnødder) og hasselnødde-“flanella”
GURU
GASTROMONDO 2016
FESTIVALMENU
ALOO CHAAT
Kikærter, peberfrugt, løg, kartoffel, tomat og urter i frisk citrusmarinade
Potato, capsicum, onion, chickpeas and tomato marinated in fresh herbs an lemon
...........
SPICY MANGO CHICKEN
Guru’s berømte opskrift på chicken curry med mango
Guru’s famous chicken curry recipe with mangoes
GOA KING PRAWNS
Tandoori-grillet hvidløgsmarinerede kongerejer vendt i masala krydderier
Tandoori king prawns in a creamy golden curry
NAAN, PULLAV RICE & RAITA
Nybagt tandoori-brød, basmati ris og hjemmerørt yoghurt
Tandoori naan bread, basmati rice and homemade yogurt
..........
KULFI - INDISK IS RØRT MED KÆRLIGHED
Hjemmelavet traditionel is med karamelliseret nøddeknas
Pistacie - Mandler - Mango
Homemade traditionel ice cream, with caramelised nuts
Pistacie - Almond - Mango
1. Starter:
Kakiage & Japansk Tuntataki salat
2. Sushi:
Nigiri - Laks, Tun, Flammegrillet laks
8 stk Kaburimaki
3. Sticks
2stk Kyllingkødboller med Teriyaki sauce
Antipasto Verona
Regional antipasto, med lækkerier fra Verona-egnen
Bl.a. den lokale klassiker: kartoffel flan med lokal ost & svampe
Primo:
Grillet kalv med Peará sauce.
Dolce:
Mille Foglie d’ Chiacchiere
”1000 lag kagen” med Citroncreme
*
Stegte Kammuslinger, med gulerod og sauce med passionsfrugt
*
Rosastegt dansk lam, ratatouille og sauce
*
Hindbær macaron
Salmon salad
w.steamed salmon,apple & lime sauce.
Mixed dumplings and crisps
w.Shaomai,chicken,beef and vegetarian dumplings & soya vinegar sauce
w.Fish&shellfish spring rolls,crab wanton and koroko.
Bao
w.braised pork,Chinese pickles,coriander and peanut crumble.
Banana ice-cream
Homemade vanilla banana ice w. Almond cake, passion fruit bubble & peanut butter crumble
Confiteret anderilette med sprødt og sommersylt
Frikasse med kalvespidsbryst ærter og persille
Klassisk Crème brûlée med vanilje
Sadecmenu
1. servering
Betelblad med rejer vendt med kokos og galanga
Spicy salat af vandmelon med frisk mynte, rødløg & lime
Tatar af laks vendt med frisk lime, koriander, sesamfrø & grønne sticky rice
2. servering
Sprød rulle med atlanterhavskrabbe & frilandsgris & wonton med kalkun, krabbe & grøntsager
Fish cake med chutney på tamarinde, chili & tørrede rejer
Lille salat af grøn vandspinat & grøn aubergine med grillet oksekødsfilet vendt med sauce af syltet kumquat
Dessert
Chokoladeganache på sprød bund af praliné
Antipasti:
Lækre salumi og oste fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok samt brød
Pizze:
Vores fantastiske pizze i bedste romerske stil!
Vælg mellem gorm's 4 klassikere:
Margherita, Casper Braid Speciel, Miss Wishbone eller Denny special.
Dessert:
Trifli på bagte sommer æbler, luftig mascarpone & nøddecrumble
Lille bræt
med økologiske hjemmelavede specialiteter
-
Dagens dyr eller fisk
-
Trifli med vanilje og crumble
Antipasti:
Lækre salumi og oste fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok samt brød
Pizze:
Vores fantastiske pizze i bedste romerske stil!
Vælg mellem gorm's 4 klassikere:
Margherita, Casper Braid Speciel, Miss Wishbone eller Denny special.
Dessert:
Trifli på bagte sommer æbler, luftig mascarpone & nøddecrumble
3 retters menu
Forret - Starter
Ensalada de Monte de Asturias
Sprød salat fra Asturien med,tun, skinke, løg, asparges, æg og ost
Hovedret – Maincourse
Vælg mellem fisk eller kød
Kød
Cachopo con patato y pimientos
Paneret oksemørbradsfillet med kalkun og manchego ost, ( gordon bleu style )
serveret med ovnbagte kartofler og garniture
Fisk
Bacalao a la Sidra
Torsk tilberedt i Asturien Cider, serveret med moste kartofler og garniture
Dessert – Dessert
Arroz con Leche
Kammusling I Egen Skal Med Sommertrøfler, Niçoise Oliven & Sprøde Urter.
Stegt Vagtel Med Kantareller, Kirsebær & Rødvins Jus.
Abrikos-tærte Med Karamel & Pistacie.
Snacking
Pasta med bakskuld & tomat samt cheviche af helleflynder
Kalvehjerter a la Puttanesca med polenta
Jordbær med mascarpone & Marsala
Inklusiv vand & en kaffe efter maden
Rejer, toast, løvstikke
Pinnekjøtt, majroer, salat
Nyretapp, ærter, tomat
Svele, myseost, rabarbra
NEW YORK STYLE
Forret
Kæmpe rejer tempura, Hot wings, friteret løgringe, chili mayonaise ,
bruschetta med tomat og hvidløg.
Hovedret
Rack of ribs
Marineret og grillet serveret med ovnbagte kartoffelbåde
BBQ sauce & Honning/sennep dip
Dessert
Pecan nøddetærte med rørt vanilieis
4 retters menu
1 ret. Dampede blåmuslinger
2 ret. Grillet makrel m/ bagte tomater og spinat.
3 ret. langtidsstegt okse med rødvinsglace og knust kartoffel.
4 ret. Creme Brulee ell/ Hvid Chokomousse med hindbær sorbet.
Tomat, burrata og basilikum
Helsteg okse entrecote, rosmarin kartofler, grillet grønt og trøffel sauce
Citron panna cotta, biscotti